Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Şi Bogdan Dinu a depus o contestaţie împotriva lui Kubrat Pulev. Ce acuzaţie îi aduce boxerul român

Lovitură de teatru! Şi Bogdan Dinu a depus o contestaţie împotriva lui Kubrat Pulev. Ce acuzaţie îi aduce boxerul romângalerie foto

Box

Comentarii

Bogdan Dinu, cel care a pierdut pe 23 martie în faţa lui Kubrat Pulev, a depus o contestaţie la California State Athletic Commission, după ce boxerul bulgar l-a lovit în cap, deşi era la podea.

Noi probleme pentru Kubrat Pulev. Boxerul bulgar s-a ales deja cu licenţa suspendată în California, după ce jurnalista Jenny Sushe l-a acuzat de hărţuire sexuală. De această dată, bulgarul este contestat pentru un gest făcut în ring. Bogdan Dinu a depus o contestaţie la California State Athletic Commission - organism care i-a suspendat licenţa după acuzaţiile lui Jenny Sushe.

Boxerul român contestă faptul că, în runda a şaptea, Pulev l-a lovit cu pumnul în spatele capului, deşi era deja la podea, scrie ESPN. Pentu acel gest, arbitrul  Raul Caiz Jr l-a sancţionat cu un punct pe Kubrat Pulev, însă Bogdan Dinu a fost nemulţumit de decizie.



Pugilistul român vrea sancţiuni mai dure şi în plângere spune că acel moment i-a grăbit înfrângerea: ”După meci, am stat cu Dinu şi cu echipa lui şi am contactat comisia din California, am depus o plângere oficială şi am cerut o audiere în faţa comisiei din California”, a confirmat Greg Cohen, promoterul lui Bogdan Dinu.



Potrivit ESPN, plângerea va fi analizată la următoarea întâlnire a Comisiei, la mijlocul lunii mai.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bogdan dinupulev 

viewscnt
Articole similare