Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Transferul finalului de sezon în Liga 1. Gigi Becali, surprins: "E o ofertă mai bună din străinătate"

Lovitură de teatru! Transferul finalului de sezon în Liga 1. Gigi Becali, surprins: "E o ofertă mai bună din străinătate"

Superliga

Comentarii

Transferul pe care Gigi Becali îl negociază de câteva luni la FCSB se lasă aşteptat, mai ales că finanţatorul FCSB şi Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, negociază intens suma mutării. Andrei Chindriş este dorit şi de echipe din străinătate, iar fundaşul central nu se grăbeşte să ia o decizie în privinţa viitorului său.

Andrei Chindriş e văzut de Gigi Becali drept înlocuitorul perfect pentru Bogdan Planic, care e pe picior de plecare de la FCSB, dar omul de afaceri nu s-a înţeles până în acest moment cu Valeriu Iftime. 

Transferul visat de Gigi Becali la FCSB, în pericol

FCSB riscă să rămână într-un singur fundaş central începând cu noul sezon. Bogdan Planic este monitorizat de două echipe din Turcia, în timp ce Andrei Miron ar putea pleca în Rusia după doar câteva luni petrecute la vicecampioana României. 

Gigi Becali s-a orientat de câteva luni spre Andrei Chindriş, care are un sezon impresionant la FC Botoşani. Totuşi, cele două părţi nu au ajuns la o înţelegere, iar Valeriu Iftime a dat ultimele detalii despre negocieri. 

Patronul lui FC Botoşani aşteaptă ca Gigi Becali să mărească suma de transfer, dar o altă problemă a apărut în calea mutării. Fundaşul central este dorit şi de echipe din străinătate, iar anumiţi impresari au înaintat câteva variante: "Deocamdată suntem în zona de aşteptare. Ar trebui să discute FCSB cu Andrei, cu Chindriş. Copilul nu este foarte hotărât în momentul ăsta să plece de la Botoşani, iar eu nu îl pot forţa şi nu am nici argumente, nici intenţie. Nu am instrumente de a forţa un jucător să plece de la mine, mai ales un jucător de nivelul lui Andrei.

Dacă FCSB nu îl convinge cu o ofertă bună, el nu pleacă acum. Se simte foarte bine la Botoşani şi, sigur că trebuie să recunosc, am şi eu nişte propuneri de la tot felul de impresari care îi dau o ofertă mai bună dintr-o ţară străină. Iar jucătorul, când aude de asemenea oferte, nu este aşa grăbit să facă pasul către FCSB. Ca atare, aşteapt să văd dacă îl conving, dacă nu, rămâne la noi până în vară, cel puţin", a declarat finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, pentru Telekom Sport. 

Ce sumă a propus Gigi Becali pentru transferul lui Andrei Chindriş

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali a anunţat care e suma propusă pentru realizarea transferului: "I-am spus atunci că dau 580.000 euro, acum dau 400.000, aşa am avut dispoziţie atunci. În Săptămâna Mare a fost cu 580.000, după e 400.000. Deci oferta e valabilă. E 400.000 de euro", a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport.

Fotbalistul dorit de Gigi Becali a evoluat în 27 de meciuri în acest sezon, pentru FC Botoşani. De asemenea, Andrei Chindriş are şi cinci selecţii pentru naţionala României U21. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbgigi becali transferuri fcsbandrei chindris fcsb 

viewscnt
Articole similare