Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură de teatru! Trei super jucători, OUT de la FCSB. Gigi Becali, decizie ireversibilă. A depus deja cererea la FRF

Lovitură de teatru! Trei super jucători, OUT de la FCSB. Gigi Becali, decizie ireversibilă. A depus deja cererea la FRF

FCSB

Comentarii

Gigi Becali vrea să dea afară de la FCSB trei dintre jucătorii cu cele mai mari salarii, în plină criză de coronavirus. În plus, vrea să reducă salariile jucătorilor cu 50%. Patronul FCSB a depus deja o cerere la FRF pentru a obţine acceptul să-şi pună planul în aplicare.

Pandemia de coronavirus a adus vremuri grele şi la FCSB, unde Gigi Becali vrea să dea afară mai mulţi jucători şi celorlalţi îşi doreşte să le înjumătăţească salariul. Patronul FCSB a făcut o cerere la FRF prin care fiecare club din Liga 1 să poată da afară maximum trei jucători, ca reacţie la criza provocată de coronavirus. În plus, ar vrea să le înjumătăţească salariile jucătorilor rămaşi la FCSB, pe toată peroada stării de forţă majoră. 

Gigi Becali vrea să dea afară de la FCSB trei dintre jucătorii cu cele mai mari salarii. Cine sunt ei

În această perioadă, pentru a face economii, Gigi Becali îşi doreşte să scape de trei dintre cele mai mari salarii. Jucătorii vizaţi urmează oricum să plece în vară, dar patronul FCSB nu şi-ar mai dori să le plătească până atunci salariile.  ”Renunţi la trei jucători şi le plăteşti o sumă până când îşi găsesc echipă. Dai 1.000 de euro sau salariul mediu pe economie. Jucătorii pot sta şi cu 700 de euro, nu doar cu 15.000”, a explicat Gigi Becali

Din câte se pare, cei trei pe care Gigi Becali vrea să-i dea afară încă de acum sunt Cristi Bălgrădean, Harlem Gnohere şi Marko Momcilovic. Împreună câştigă 45.000 de euro pe lună.

Cine sunt cei trei jucători pe care Gigi Becali ar vrea să-i dea afară de la FCSB

Primul este Cristi Bălgrădean, care a semnat deja cu CFR Cluj, dar se poate transfera abia în vară. Gigi Becali nu-şi doreşte să-l mai plătească până atunci. Mai ales că a fost tras pe linie moartă şi nu se mai bazează pe el în eventualitatea în care campionatul se reia la jumătatea lunii mai. La FCSB, Cristi Bălgrădean câştigă 10.000 de euro pe lună.

Al doilea jucător pe care Gigi Becali vrea să-l dea afară de la FCSB încă de acum este Harlem Gnohere. Atacantul francez mai are contract doar până în vară, dar are unul dintre cele mai mari salarii din lot: 20.000 de euro pe lună. Gigi Becali se gândeşte că ar face o economie de aproximativ 60.000 de euro dacă nu l-ar mai plăti pentru cele aproape trei luni de contract pe care le mai are. 

Ultimul pe listă ar fi Marko Momcilovic, care câştigă 15.000 de euro pe lună. În vârstă de 32 de ani, Momcilovic a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, dar în ultimii doi ani a jucat foarte puţin din cauza problemelor grave de sănătate. Momcilovic mai are şi el contract până în vară. 

135.000 de euro ar economisi Gigi Becali dacă i-ar da afară pe Gnohere, Bălgrădean şi Momcilovic. Suma reprezintă salariul celor trei pe o perioadă de trei luni. 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, la 29 de ani: 23 de trofee si 32 de milioane de euro. Doar surorile Williams si...