Experiențe împreună.
You are here:

Lovitura decisivă la Dinamo! Ce se pregăteşte în absenţa lui Cortacero. Detalii "din interior"

Lovitura decisivă la Dinamo! Ce se pregăteşte în absenţa lui Cortacero. Detalii "din interior"
Comentarii

Dinamo e condusă de fanii-acţionari, care şi-au asumat rolul de conducători, în absenţa lui Pablo Cortacero. Dinamovistul Ioan Andonea a aflat, din discuţii cu diverse persoane, că la clubul din "Ştefan cel Mare" au pornit căutările pentru venirea unui noi acţionar.

Pentru moment, Dinamo Bucureşti a ieşit din zona periculoasă a clasamentului şi a urcat pe cinci în play-out, la un punct peste zona locurilor de baraj. În acest sezon, DDB a fost cea care a reuşit să mai salveze din situaţia grea lăsată de Pablo Cortacero şi conducătorii străini aduşi în club. 

Totuşi, fanii-acţionari îşi continuă demersul şi nu doresc să mai lase clubul pe mâna lui Pablo Cortacero, cel care a dispărut de luni bune. 

Se vrea lovitura decisivă la Dinamo Bucureşti. Se caută un nou acţionar

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Ioan Andone a aflat că noii conducători de la Dinamo Bucureşti caută un nou investitor, care să-l convingă pe Pablo Cortacero să-şi cedeze pachetul majoritar din club. Va fi o operaţie complicată, în condiţiile în care Pablo Cortacero nu poate ceda acţiunile fără acordul lui Ionuţ Negoiţă. 

De asemenea, Ioan Andone nu crede că ibericul va mai reveni în România, deşi a promis în mai multe rânduri că se va întoarce. 

"Acum, rezultatele se sparg în capul lor, în loc să se spargă în capul spaniolilor, care trebuaiu să vînă cu  banii, ei trebuiau să facă eforturile astea mari, ei trebuiau să ajute. DDB trebuia să ajute şi ce fac ei nu stiu dacă cineva, dacă vreun club din Rromânia va mai avea asemenea suporteri.

Din ce ştiu eu, din ce discuţii am mai avut cu ei, ştiu că ei caută un investitor să cumpere acţiunile de la spanioli. Dar eu cred că spaniolii nu mai vin prin România.

Mi-ar părea extrem de rău (n.r. - dacă Dinamo ar retrograda). Am trăit 11 ani acolo, şapte ca jucător, patru ca antrenor, aici am câştigat campionate, cupe, am jucat în cupe europene. Pentru ei am jucat, am antrenat în cupe europene, pentru Dinamo. E păcat ca dinamo să retrogradeze", a declarat oficialul lui FC Voluntari pentru Telekom Sport. 

După venirea lui Pablo Cortacero, datoriile lui Dinamo Bucureşti, la finalul anului 2020, aproape că s-au dublat. 

Ion Ţiriac a propus şi el un plan de salvare la Dinamo Bucureşti. Acesta nu e realizabil în acest moment, dar este folosit cu succes de echipe precum Manchester United, Juventus sau Borussia Dortmund. 

 

viewscnt
Articole similare