Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura decisivă primită de Becali. Jucătorul pe care voia să-l transfere la FCSB a semnat cu CFR Cluj

Lovitura decisivă primită de Becali. Jucătorul pe care voia să-l transfere la FCSB a semnat cu CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Un jucător important, pe care Gigi Becali ar fi vrut să-l transfere la FCSB, a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj. FCSB caută o soluţie pentru centrul apărării, după ce Mihai Planic a fost trimis în şomaj tehnic, deoarece a refuzat micşorarea salariului.

Gigi Becali ar fi vrut să-l transfere în vară pe Paulo Vinicius la FCSB, dar fundaşul care în august va împlini 36 de ani are alte planuri. Vinicius a semnat pentru încă un an cu CFR Cluj, de unde foarte probabil se va şi retrage. Fundaşul brazilian va avea 37 de ani când îi va expira noua înţelegere. 

Gigi Becali ar fi vrut să-l transfere pe Vinicius la FCSB

Patronul vicecampioanei României a încercat încă din iarnă să-l transfere pe Vinicius la FCSB. Fundaşul brazilian a intrat atunci în ultima parte a contractului cu CFR Cluj şi Gigi Becali s-a arătat interesat, dar şefii campioanei României au decis să-l păstreze în continuare. 
”Vreau ceva mai puternic, vreau ceva gen Szukala, gen Varela, care sare sare şi dă cu capul şi spulberă adversarul [...] Pe Vinicius vreau eu să-l iau, dacă aş putea. Pot să-l dea, că au 4-5 fundaşi centrali, e posibil să-l dea. Dacă pot să-l iau, pe Vinicius îl iau”, a spus atunci Gigi Becali. 
Transferul lui Vinicius la FCSB nu s-a făcut atunci, dar Gigi Becali spera să-l aducă în vară liber de contract. Mai ales că Bogdan Argeş Vintilă se confruntă cu probleme în centrul apărării, după ce Bogdan Planic a refuzat înjumătăţirea salariului şi a fost trecut în şomaj tehnic.

Vinicius a fost în conflict cu Dan Petrescu, dar până la urmă a decis să continue la CFR Cluj

În prima parte a sezonului, fundaşul de 35 de ani nu a fost folosit prea des de Dan Petrescu, deşi era unul dintre cei mai buni apărători din Liga 1. Mai mult, n-a fost trecut pe lista pentru grupele Europa League şi o despărţire în iarnă părea iminentă. Însă relaţia dintre cei doi s-a îmbunătăţit din nou şi Vinicius a ales să nu se transfere la FCSB şi să continue la CFR Cluj. Dan Petrescu a reuşit astfel două lovituri dintr-un foc: va avea la dispoziţie un fundaş foarte valoros şi a evitat să-i întărească pe rivalii de la FCSB. 
În acest sezon, Vinicius a adunat 27 de apariţii, 3 goluri şi un assist. Brazilianul se bucură în continuare de o cotă ridicată pentru nivelul Ligii 1, 450.000 de euro, deşi va împlini 36 de ani. 
 

 

Afla mai multe despre: vinicius 

viewscnt
Articole similare