Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură decisivă primită de Gigi Becali la FCSB. Planic semnează cu un club uriaş din Europa, după ce a fost "ignorat" de patronul roş-albaştrilor

Lovitură decisivă primită de Gigi Becali la FCSB. Planic semnează cu un club uriaş din Europa, după ce a fost "ignorat" de patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă de schimbări masive, iar Gigi Becali speră să dea marea lovitură în vara acestui an, atât la capitolul plecări, cât şi în ceea ce priveşte venirile la vicecampioana României.

FCSB n-a mai cucerit titlul în Liga I din 2015, când antrenor era constantin Gâlcă. Anii au trecut, Gigi Becali a încercat să aducă antrenori care să câştige campionatul, însă Laurenţiu Reghecampf, Nicolae Dică sau Mihai Teja n-au reuşit să-i facă pe plac patronului roş-albaştrilor.

Nici actualul sezon n-a început prea bine. După primele şapte etape, FCSB era ultima în clasamentul Ligii I, dar venirea lui Bogdan Argeş Vintilă pe banca tehnică a schimbat în totalitate faţa roş-albaştrilor. Anul 2019 s-a încheiat perfect, însă abia acum au apărut marile probleme, în play-off. În momentul de faţă, FCSB este la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj, iar pandemia de coronavirus care a oprit sportul mondial n-a făcut altceva decât să agite şi mai tare apele în vestiarul vicecampioanei României.

Becali, lovitură în plin. Bogdan Planic pleacă de la FCSB la o forţă din Europa

Gigi Becali a fost unul dintre primii patroni din Liga I care a decis să le înjumătăţească salariile jucătorilor, iar Bogdan Planic a fost unul dintre cei care s-au revoltat în urma deciziei luate de patronul roş-albaştrilor. Deşi nu îl avea în vizor şi pe fundaşul sârb, în urma protestelor, Gigi Becali l-a trecut în şomaj tehnic şi pe Planic, alături de ceilalţi cinci jucători aflaţi pe lista neagră a celor de la FCSB: Adrian Popa, Cristian Bălgrădean, Harlem Gnohere, Alexandru Stan şi Marko Momcilovic.

Astfel că Bogdan Planic este foarte aproape de plecarea de la FCSB. De altfel, la începutul acestei săptămâni, patronul roş-albaştrilor a recunosc că are o ofertă de 350 de mii de euro din Rusia, însă aşteaptă suma de 500 de mii de euro pentru a se despărţi de fundaşul sârb. Mai exact, este vorba despre FC Ural, care, în cazul în care se va salva de la retrogradare, va urmări să-şi întărească lotul pentru sezonul următor. Echipa lui Eric Bicfalvi este pe locul 10 în campionatul Rusiei şi are doar cinci puncte peste ultima clasată, Akhmat Grozny.

Iar dacă ruşii nu vor oferi 500 de mii de euro, Gigi Becali va obţine, cel mai probabil, suma mult aşteptată în schimbul lui Bogdan Planic. Presa din Turcia scrie că Fenerbahce şi Beşiktaş l-au trecut pe fundaşul sârb în fruntea listei de transferuri şi speră să se înţeleagă cu patronul roş-albaştrilor pentru realizarea mutării.

  • 1,8 milioane de euro este cota lui Bogdan Planic pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 29 de meciuri a evoluat Bogdan Planic în acest sezon pentru FCSB

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteauabogdan planic 

viewscnt
Articole similare