Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură devastatoare pentru Man United. După ce a învins-o, Juventus îi ia gratis cel mai bun jucător: "A jucat împotriva viitorului său club"

Lovitură devastatoare pentru Man United. După ce a învins-o, Juventus îi ia gratis cel mai bun jucător: "A jucat împotriva viitorului său club"
Comentarii

Jose Mourinho se teme că l-ar putea pierde gratis pe portarul David de Gea, care este dorit de Juventus Torino, informează presa engleză.

Portarul spaniol va intra în ianuarie în ultimele şase luni de contract cu Manchester United, iar Juventus Torino a intrat pe fir şi vrea să îl transfere gratis vara viitoare. Clubul englez are, însă, opţiunea de a-i prelungi contractul lui David de Gea pe încă un an, dar Juventus ar fi dispusă să mai aştepte un an.

O sursă din cadrul clubului Manchester United confirmă această ipoteză: "De Gea a jucat marţi împotriva viitorului său club. Cei de la Juve sunt experţi în afaceri inteligente. Dacă United nu-l vinde în vară, Juventus va aştepta până la expirarea contractului".

În vârstă de 27 de ani, David de Gea apără la Manchester United din 2011, atunci când a fost transferat de la Atletico Madrid pentru 25 de milioane de euro.

70 de milioane de euro este cota lui David de Gea, potrivit Transfermarkt.de

327 de meciuri a adunat goalkeeper-ul spaniol la United

Afla mai multe despre: man utdde geajuventus 

viewscnt
Articole similare