Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură după lovitură pentru Manchester United. Casemiro s-a accidentat şi ratează meciuri importante

Lovitură după lovitură pentru Manchester United. Casemiro s-a accidentat şi ratează meciuri importante
Comentarii

Mijlocaşul brazilian Casemiro s-a accidentat miercuri în meciul cu Newcastle United (0-3), din optimile Cupei Ligii Angliei, şi va rata următoarele jocuri ale lui Manchester United din Premier League şi din Liga Campionilor.

Casemiro, care a revenit cu probleme la gleznă după meciurile Braziliei din octombrie, a fost menajat în meciurile anterioare cu Sheffield United şi Manchester City, iar în partida cu Newcastle a revenit ca titular, dar a fost înlocuit la pauză de Sofyan Amrabat.

Brazilianul va rata cu siguranţă meciul de sâmbătă cu Fulham din Premier League şi probabil cel cu FC Copenhaga de miercurea viitoare, în Liga Campionilor.

''Chiar înainte de pauză, el s-a accidentat. De aceea a trebuit să-l înlocuim. Trebuie să aşteptăm 24 de ore, dar cred cu siguranţă că nu va juca în meciul de sâmbătă'', a declarat antrenorul Erik ten Hag.

Manchester United, deţinătoarea trofeului în Cupa Ligii, a fost eliminată pe Old Trafford de Newcastle cu 3-0, golurile ''coţofenelor'' fiind marcate de Miguel Almiron (28), Lewis Hall (36) şi Joe Willock (60).

Afla mai multe despre: casemiro 

viewscnt
Articole similare