Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură după scandalul imens din WTA! OUT de la Roland Garros şi Wimbledon

Lovitură după scandalul imens din WTA! OUT de la Roland Garros şi Wimbledon

Tenis

Comentarii

Scandalul imens în care a fost implicată Karolina Pliskova (6 WTA) în cadrul turneului de la Roma nu rămâne fără urmări.

Dacă sportiva din cehia a primit o amendă din partea WTA, arbitra Martha Mrozinsky va avea şi mai mult de suferit. Conform echipei Karolinei Plikova, Mrozinsky va lipsi de la turneele de Mare Şlem Roland Garros şi Wimbledon, fiind taxată în acest fel de organizatori pentru modul în care a tratat punctul ce a declanşat furia cehoaicei.

Arbitra a refuzat să-i ofere un punct evident valabil, precizând că nu vede urma lăsată de minge pe zgură şi că va merge pe mâna arbitrului de linie.

"Mrozinsky nu va participa la turneele de la Roland Garros şi Wimbledon, organizatorii au refuzat să o nominalizeze", a declarat managerul Karolinei Pliskova.



Ce s-a întâmplat la Roma, după meciul pierdut de Pliskova în faţa Mariei Sakkari

Cehoaica a făcut o veritabilă criză de nervi la finalul partidei şi a lovit în mod repetat scaunul arbitrului cu racheta, până când acesta a cedat.

Motivul? O minge jucată la scorul de 5-5 în setul decisiv, pe care arbitrii au văzut-o în aut, deşi prinsese în mod clar terenul, lucru confirmat şi de reluări.

Arbitrul de scaun i-a transmis Karoliei Pliskova că arbitrul de tuşă a strigat aut şi, în condiţiile în care nu poate vedea urma, va păstra această decizie. Situaţia nu s-a rezolvat nici după intervenţia supervizorului turneului, iar în cele din urmă Pliskova a pierdut game-ul şi, ulterior, meciul.

La final, Pliskova s-a îndreptat spre arbitra de scaun şi a părut că vrea să-i întindă mâna. S-a enervat însă şi a început să lovească scaunul cu putere, sub privirile şocate ale asistenţei.
 

Afla mai multe despre: pliskovatenisarbitra 

viewscnt
Articole similare