Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură dură pentru FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Mihai Teja: ”Din păcate, este adevărat” Ce se întâmpă cu un jucător

Lovitură dură pentru FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Mihai Teja: ”Din păcate, este adevărat” Ce se întâmpă cu un jucător

FCSB

Comentarii

Mihai Teja nu traversează cea mai bună perioadă din carieră, iar lucrurile nu stau deloc bine la FCSB. Echipa s-a îndepărtat de titlu, iar acum tehnicianul roş-albaştrilor a primit o nouă veste proastă.

Accidentat în partida cu Sepsi, Mihai Pintilii, căpitanul echipei, se antrenează în continuare separat şi nu va evolua nici în meciul cu Astra Giurgiu.

Din păcate, este adevărat că Pintilii se antrenează separat. Nu este nicio şansă ca el să joace în meciul cu Astra”, a anunţat Mihai Teja. Mijlocaşul a suferit o ruptură musculară şi a încercat, fără rezultat, să se ”repare” la controversata Marjana, terapeutul controversat la care au apelat mai mulţi fotbalişti pentru a se trata rapid de accidentări.

Pintilii are însă şanse bune să fie în echipa de start a FCSB-ului pentru ultimele trei partide din playoff, cu Craiova, Sepsi şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: fcsbpintiliiaccidentare 

viewscnt
Articole similare