Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură dură primită de Real Madrid! Accidentarea lui Carvajal e serioasă! Fundaşul ratează returul cu Bayern

Lovitură dură primită de Real Madrid! Accidentarea lui Carvajal e serioasă! Fundaşul ratează returul cu Bayern

Real Madrid

Comentarii

Conform cotidianului Marca, Real Madrid va fi nevoită să dispute meciu lretur împotriva lui Bayern Munchen fară Dani Carvajal, după ce spaniolul s-a accidentat în partida din Germania. Carvajal va fi indisponibil între două şi trei săptămâni.

Zinedine Zidane va fi forţat să abordeze returul cu Bayern Munchen fără titularul din banda dreaptă a apărării. Dani Carvajal a fost înlocuit pe finalul jocului de la Munchen, iar accidentarea este mai gravă decât sperau madrilenii.

Carvajal ar putea reveni pe gazon abia peste trei săptămâni şi ar mai juca doar în cazul în care Real Madrid va ajunge în finala Ligii Campionilor.

Lucas Vazquez a fost cel desemnat de Zidane să acopere postul lui Carvajal în finalul jocului cu Bayern, dar este puţin probabil ca mijlocaşul să fie folosit în aceeaşi poziţie şi pe Bernabeu.. O altă variantă ar fi fost Nacho Fernandez, care l-a înlocuit pe Dani în prima manşă a "dublei" cu Paris Saint-Germain, însă acesta nu şi-a revenit complet după ultima accidentare suferită.

Singura opţiune rămâne Achraf Hakimi. Marocanul a arătat că nu este încă capabil să fie un jucător de bază în formaţia lui Zinedine Zidane, mai ales când l-ar avea ca adversar pe experimentatul Ribery, care ar putea profita de orice greşeala a tânărului fotbalist.

Manşa retur este săptămâna viitoare, marţi, de la ora 21:45, în direct la TelekomSport 1.

Afla mai multe despre: carvajalreal madridbayern 

viewscnt
Articole similare