Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură excelentă pentru un fotbalist român. A semnat cu o echipă din Anglia şi are ocazia să joace în Premier League!

Lovitură excelentă pentru un fotbalist român. A semnat cu o echipă din Anglia şi are ocazia să joace în Premier League!

Stranieri

Comentarii

Mihai Dobre, mijlocaşul naţionalei U21, a semnat un contract pe trei sezoane cu formaţia din Premier League, Bournemouth. Acesta evolua de doi ani la Bournemouth, dar contractul pe care-l avea era cu echipa de tineret a clubului, nu cu prima formaţie.

De aproape 5 luni, jucătorul face antrenamentele cu echipa mare, iar în această vară chiar a fost luat în cantonamentul echipei din Premier League, fiind unul dintre cei trei jucători eligibili pentru Under 21. În stagiul de pregătire, Dobre a juca în meciurile amicale cu Betis şi Olympique Marseille. Bournemouth ocupă în prezent locul 6 în Premier League cu 16 puncte, cu 4 mai puţin decât liderul Manchester City.

"Sunt fericit că am prelungit contractul pe o perioada de încă 3 ani cu Bournemouth, de această dată cu prima echipă. Sunt bucuros că lucrez alături de Eddie Howe, condiţiile de pregătire pe care le-a instaurat la echipă creează un cadru ideal pentru performanţă. Simt că munca mea este apreciată, coechipierii mă susţin şi sper ca odată cu reînnoirea contractului să vină şi debutul în meciurile oficiale în Premier League", a spus Mihai în exclusivitate pentru GSP.

Afla mai multe despre: angliapremier leaguetransfermihai dobre 

viewscnt
Articole similare