Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură financiară pentru CFR Cluj! Câţi bani au încasat campionii pentru calificarea în grupele Europa League

Lovitură financiară pentru CFR Cluj! Câţi bani au încasat campionii pentru calificarea în grupele Europa League

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul Dan Petrescu şi jucătorii lui CFR Cluj au reuşit să aducă o sumă importantă în conturile clubului din Gruia, în urma parcursului european din acest sezon.

Câţi bani a încasat CFR Cluj pentru calificarea în grupele Europa League

CFR Cluj s-a calificat în grupele Ligii Europa, învingând, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa finlandeză KuPS Kuopio, în play-off-ul competiţiei. Campioana României a trecut în primul tur preliminar Champions League de Floriana, dar a fost eliminată în al doilea tur de Dinamo Zagreb. 

În drumul spre grupele Europa League, campioana României a trecut în turul al treilea preliminar de Djurgarden, iar în play-off a învins-o la pas pe KuPS, scor 3-1. 

CFR Cluj a încasat peste 5 milioane de euro pentru calificarea în grupele Europa League,  3.430.000 de euro pentru pătrunderea în grupe şi aproximativ 2 milioane de euro din market pool.

Iar încasările financiare nu se vor opri. Pentru fiecare victorie din grupele Europa League, CFR Cluj va încasa 570.000 de euro şi 190.000 de euro pentru fiecare remiză. 

Suma reprezintă o adevărată gură de oxigen pentru CFR Cluj, despre care au apărut informaţii că ar avea probleme financiare. 

 

Afla mai multe despre: cfr clujbani europa league cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare