Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură galactică! "Real Madrid s-a întâlnit joi cu agentul fotbalistului". Atacantul dorit şi de Barcelona, la un pas de Bernabeu

Lovitură galactică! "Real Madrid s-a întâlnit joi cu agentul fotbalistului". Atacantul dorit şi de Barcelona, la un pas de Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul MARCA informează ca agentul Fali Ramadani şi directorul general al clubului blanco, Jose Angel Sanchez, mâna dreaptă a lui Florentino Perez s-au întâlnit în cursul zilei de joi.

Cei doi ar fi pus la cale transferul atacantului Luka Jovic, de la Eintracht Frankfurt, via Benfica Lisabona, la Real Madrid.

Deşi este curtat intens şi de marea rivală, FC Barcelona, sârbul ar putea fi direcţionat către Real Madrid, mai scrie presa spaniolă. Catalanii l-au urmărit pe Jovic la ultimele meciuri jucate pentru Eintracht, dar şi la echipa naţională.

Cu toate acestea, madrilenii par să se mişte mai repede, profitând şi de faptul că Barca trebuie sa vândă unul sau doi fotbalişti pentru a face rost de fonduri de transfer.

Luka Jovic (21 de ani) este unul dintre cei mai în formă atacanţi din fotbalul mondial. Sârbul este impresariat de Fali Ramadani (foto), agentul care îl are sub contract şi pe Miralem Pjanic. Şi internaţionalul bosniac se află pe lista Realului, dar MARCA indică faptul că discuţiile dintre Sanchez şi agentul fotbaliştilor s-au purtat momentan pentru vârful lui Eintracht.

55 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Jovic în acest moment, iar germanii ar solicita nu mai puţin de 70 de milioane de euro pentru el, o tranzacţie care ar implica şi cedarea în Bundesliga a fundaşului Jesus Vallejo. Un alt cotidian madrilen scrie că Eintracht este interesată şi de norvegianul Martin Odegaard, actualmente împrumutat de Real Madrid la Vitesse.

22 de goluri şi 7 pase decisive a reuşit Jovic în acest sezon pentru Eintracht Frankfurt în 36 de meciuri jucate pentru gruparea germană. Sârbul este la cel mai bun sezon din carieră, iar de serviciile sale s-au arătat deja interesate echipe ca FC Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Manchester United şi Juventus Torino. 

Afla mai multe despre: luka jovicreal madrid 

viewscnt
Articole similare