Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru Bayern înainte de dubla cu Real! Bavarezii au confirmat: Vidal nu va mai juca în acest sezon

Lovitură grea pentru Bayern înainte de dubla cu Real! Bavarezii au confirmat: Vidal nu va mai juca în acest sezongalerie foto

Bayern Munchen

Comentarii

UPDATE | Bayern Munchen a anunţat în urmă cu puţin timp că Arturo Vidal a fost operat la genunchi şi nu va mai putea juca până la finalul sezonului. Bavarezii sperau cu intervenţia chirurgicală îi va permite mijlocaşului să revină rapid pe teren, astfel încât să poată evolua măcar la returul "dublei" cu Real Madrid, din semifinalele Champions League.

Din păcate pentru campioana Germaniei, acest lucru nu va fi posibil.

 


Mijlocaşul echipei Bayern Munchen, Arturo Vidal, va fi supus, luni, unei intervenţii chirurgicale la genunchi, ca urmare a unei accidentări suferite cu o zi în urmă, la antrenament, a anunţat antrenorul formaţiei bavareze.           Bonus pariuri gratuit fara depunere

 

"Arturo s-a accidentat la genunchi fără să fie lovit şi are nevoie de o mică intervenţie. Va lipsi pentru puţin timp şi ar fi o mare pierdere pentru noi dacă nu va juca în meciul cu Real Madrid", a declarat Jupp Heynckes.

Vidal va rata sigur următoarele două meciuri ale lui Bayern: cel cu Bayer Leverkusen din semifinalele Cupei Germaniei şi întâlnirea cu Hannover din Bundesliga. El este incert pentru meciul cu Real Madrid, din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, programat la 25 aprilie, pe Allianz Arena.

Arturo Vidal nu a jucat nici în meciul retur cu FC Sevilla, din sferturi, tot din cauza unei probleme la genunchi.

Afla mai multe despre: vidalbayernaccidentare 

viewscnt
Articole similare