Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru Bayern Munchen. Bavarezii rămân fără unul dintre cei mai importanţi jucători din lot. Ce s-a întâmplat la negocieri

Lovitură grea pentru Bayern Munchen. Bavarezii rămân fără unul dintre cei mai importanţi jucători din lot. Ce s-a întâmplat la negocieri

Bayern Munchen

Comentarii

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Herbert Hainer, a anunat că fundaşului David Alaba nu i se va mai oferi prelungirea contractului, după ce jucătorul austriac nu a acceptat ultima propunere făcută de bavarezi, informează RMC Sport.

Bayern şi Alaba au negociat mai multe luni prelungirea contractului internaţionalului austriac, care expiră în vara anului 2021.

Oferta făcută lui Alaba cu privire la durata contractului şi la salariul său a fost "foarte bună, foarte corectă şi competitivă", a declarat Hainer la un post de televiziune german, duminică seară.

Alaba, 28 de ani, avea termen să răspundă ofertei până la 31 octombrie, dar nu a făcut-o, astfel că Bayern a oprit negocierile.

Format la clubul bavarez, Alaba a purtat tricoul primei echipe timp de zece ani, cu excepţia unei scurte perioade în care a fost împrumutat la Hoffenheim, în 2011.

Cea mai probabilă destinaţie a fundaşului este, din vară, Juventus Torino, potrivit presei internaţionale.

Alaba, 74 de selecţii, a jucat în meciul România - Austria, scor 0-1, din Liga Naţiunilor şi a pasat decisiv la golul marcat de Schopf.

Afla mai multe despre: bayern 

viewscnt
Articole similare