Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru Becali! Sepsi i-a refuzat oferta şi îi cere dublu: ”Vrem cel puţin un milion”

Lovitură grea pentru Becali! Sepsi i-a refuzat oferta şi îi cere dublu: ”Vrem cel puţin un milion”

Transferuri

Comentarii

Aşa cum a fost dezvăluit în cursul zilei de joi, Gigi Becali şi-a manifestat interesul în Branislav Ninaj şi Andrei Dumiter, însă oferta latifundiarului pentru aceştia a fost considerată prea scăzută de conducerea lui Sepsi.

În cursul zilei de joi a fost dezvăluit interesul lui Gigi Becali pentru doi dintre jucătorii lui Sepsi, Andrei Dumiter şi Branislav Ninaj. Latifundiarul i-a făcut chiar o ofertă clubului din Sf. Gheorghe, prin impresarul Florin Vulturar, însă aceasta a fost refuzată.

Lovitură grea pentru Becali!

Becali ar fi dorit să plătească 500 de mii de euro pentru ambii jucători, dar conducerea lui Sepsi i-a refuzat oferta, cerându-i dublul acestei sume, întrucât clubul nu se află într-o poziţie în care să fie obligat să se despartă de jucătorii săi.

Mai mult, la interviul de după meciul cu Botoşani, Dumiter a dat de înţeles că nici nu ar dori să semneze cu FCSB-ul, astfel că şi dacă i se acceptă vreo ofertă lui Becali, jucătorul de 22 de ani ar putea refuza oricum.

”Nu am discutat cu nimeni de la FCSB. Ne-a sunat un impresar şi ne-a spus că finanţatorul de la FCSB ne-ar da 500 de mii de euro pe amândoi, dar vrem cel puţin un milion pe jucători. Nu trebuie să fim cu capul la vânzări, trebuie să aducem jucători, nu să vindem.

Vrem să intrăm în play-off şi anul următor. Ştim ce bani avem şi nu putem să ne luptăm pentru un loc şi mai înalt. Locul patru e ceva extraordinar pentru noi şi ar fi frumos să repetăm performanţa şi sezonul următor”, a declarat Laszlo Dioszegi, patronul echipei din Sf. Gheorghe, pentru Look Sport.

VIDEO | Interviu Andrei Dumiter

Afla mai multe despre: transferuri fcsbtransfer dumiter ninajbranislav ninajandrei dumitergigi becalilaszlo dioszegifcsbsepsii 

viewscnt
Articole similare