Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru Chelsea! Cel mai important fotbalist al londonezilor, depistat cu Covid înaintea duelului cu Juventus

Lovitură grea pentru Chelsea! Cel mai important fotbalist al londonezilor, depistat cu Covid înaintea duelului cu Juventus

Chelsea

Comentarii

N'Golo Kante a fost testat pozitiv cu noul coronavirus cu doar o zi înainte de meciul cu Juventus din Liga Campionilor, informează AFP.

Thomas Tuchel a primit o lovitură grea la o zi înaintea duelului cu Juventus. N'Golo Kante, cel mai important jucător al campioanei Europei în ultima ediţie a Ligii Campionilor, a fost depistat pozitiv cu Covid şi va fi indisponibil pentru următoarele 10-14 zile.

Lovitură grea pentru Chelsea!

Anunţul a fost făcut chiar de tehnicianul Tuchel, în cadrul conferinţei de presă de marţi, dinaintea meciului. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a fost plasat în izolare şi va pierde, de asemenea, jocul împotriva lui Southampton, programat sâmbătă, în Premier League. Din fericire pentru Chelsea, după aceste două meciuri vine pauza internaţională, astfel că N'Golo Kante nu va lipsi prea mult.

Pentru Franţa însă, vestea nu este una tocmai bună. Conovcarea lui Kante este în dubiu, iar ”les blues” vor trebuie să se descurce, cel mai probabil, fără talismanul lor de la mijlocul terenului. Naţionala condusă de Dider Deschamps are de disputat două partide în octombrie, pentru trofeul Nations League. După semifinala cu Belgia, francezii vor înfrunta Italia sau Spania, în finala mică sau finala competiţiei.

Partida dintre Juventus şi Chelsea, prima la care are să absenteze Kante, se va disputa miercuri seara, de la ora 22:00. Aceasta poate fi urmărită pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: champions leaguen'golo kantechelseajuventus chelsea 

viewscnt
Articole similare