Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru Gică Hagi! ”Regele” este foarte aproape să piardă gratis un jucător extrem de important

Lovitură grea pentru Gică Hagi! ”Regele” este foarte aproape să piardă gratis un jucător extrem de important

Farul Constanța

Comentarii

Plecarea lui Bradley de Nooijer de la FC Viitorul prinde din ce în ce mai mult contur. Fundaşul stânga în vârstă de 22 de ani a intrat în ultimul an de contract.

Olandezul însă nu îşi doreşte să-şi prelungească înţelegerea cu echipa constănţeană. Site-ul Ziare.com susţine pe surse că de Nooijer a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua a Viitorului.

Hagi nu concepe să renunţe la jucătorul său pentru mai puţin de 400.000 de euro, chiar dacă o formaţie din Eredivisie ar fi interesată să îl achiziţioneze gratis, la începutul sezonului următor.

Bradley de Nooijer a ajuns la FC Viitorul, în 2017. Olandezul a venit tot din postura de jucător liber de contract. În 2019, acesta a refuzat o oferta scrisă din partea lui Gigi Becali pentru a merge la FCSB.

Sursa citată scrie că olandezul are probleme şi în viaţa personală. Acesta s-ar fi despărţit de iubita sa, cu care s-a cuplat anul trecut.

99 de meciuri oficiale jucate pentru Viitorul are Bradley de Nooijer. Olandezul este cotat de Transfermarkt la 1.2 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: viitorul constantagica hagi 

viewscnt
Articole similare