Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru Guardiola! Manchester City, fără golgheter la meciul cu Liverpool, din Liga Campionilor

Lovitură grea pentru Guardiola! Manchester City, fără golgheter la meciul cu Liverpool, din Liga Campionilor
Comentarii

Atacantul echipei Manchester City, Sergio Aguero, nu va putea să joace, din cauza unei accidentări, în meciul cu Liverpool, programat miercuri, pe Anfield, de la 21:45, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, informează BBC. Partida va fi transmisă în direct la Telekom Sport 2 şi live video pe www.telekomsport.ro.

Vârful argentinian a ratat ultimele cinci meciuri disputate de Manchester City şi naţionala Argentinei, din cauza aceleiaşi accidentări, şi nu s-a putut recupera în timp util pentru partida cu Liverpool.

"Sergio este mult mai bine, dar medicii au vorbit cu el şi le-a spus că încă are probleme şi nu se simte confortabil", a spus antrenorul celor de la City, Pep Guardiola.

În vârstă de 29 de ani, Aguero este cel mai bun marcator al "Cetăţenilor", cu 30 de goluri înscrise în 37 de apariţii avute în toate competiţiile. În acest sezon, el are o medie de un gol la fiecare 97 de minute.

În schimb, Liverpool are probleme în defensivă, Joe Gomez, Joel Matip şi Ragnar Klavan fiind indisponibili pentru întâlnirea cu Manchester City, conform sursei amintite.

Afla mai multe despre: guardiolaaguero 

viewscnt
Articole similare