Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru Marius Şumudică! Mainz îl poate trimite pe Alex Maxim la o altă formaţie din Turcia. O primă ofertă a fost înaintată

Lovitură grea pentru Marius Şumudică! Mainz îl poate trimite pe Alex Maxim la o altă formaţie din Turcia. O primă ofertă a fost înaintată

Fotbal

Comentarii

Împrumutat de la SV Mainz la Gaziantep, în urmă cu şase luni, Alexandru Maxim a reuşit să impresioneze prin jocul său sub comanda lui Marius Şumudică, iar o altă formaţie din prima ligă turcă a trimis o primă ofertă către Germania.

Internaţionalul român Alexandru Maxim a reuşit şapte goluri şi două pase decisive în 14 etape pentru Gaziantep, fiind unul dintre cei mai constanţi şi prolifici jucători din Turcia. Evoluţiile foarte bune i-a permis formaţiei antrenate de Marius Şumudică să fie lipsită de grijile retrogradării şi să se claseze pe un onorabil loc 8.

Cu toate acestea, împrumutul lui Maxim la Gaziantep expiră la final finalul acestei luni, iar românul se întoarce la clubul de care aparţine, SV Mainz, alături de care mai are contract până-n vara anului 2021. Cu toate aceastea, şansele ca Maxim să se întoarcă în Turcia sunt foarte mari. Conform presei din Turcia, dar şi a ultimelor veşti din Germania, mijlocaşul a stârnit interesul mai multor formaţii din Turcia, iar cea mai insistentă este Antalyaspor, cea care a şi înaintat o ofertă spere Mainz pentru fotbalistul român.

Marius Şumudică nici nu vrea să audă de o eventuală plecare a lui Maxim. Şi-a mandatat conducerea să facă tot posibilul pentru a realiza transferurile definitive ale lui Alexandru Maxim şi Olarenwaju Kayode, şi el împrumutat de la Şahtior Doneţk.

"Nu vreau să fac multe transferuri. Vor fi maximum trei jucători. În primu rând, vreau să rezolv situaţia lui Maxim şi Kayode, pentru că vreau să continue cu noi. Vor fi bune 3-4 întăriri. Ne vor părăsi 3-4 jucători", a declarat Marius Şumudică, la conferinţa de presă de după remiza cu Kasimpasa, scor 2-2, de sâmbătă seara.

Alexandru Maxim este încântat să continue colaborarea cu Marius Şumudică şi este dispus să renunţe la salariul mai mare de la Mainz, dar şi la o altă ofertă venită din Turcia, pentru a rămâne alături de omul care i-a readus plăcerea de a juca fotbal. Pentru ca acest lucru să se întâmplă, oficialii celor de la Gaziantep sunt obligaţi să înainteze celor de la Mainz o ofertă pe placul nemţilor. Alex Maxim este cotat pe Transfermarkt.de la 1,6 milioae de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare