Experiențe împreună.
You are here:

Lovitura iernii în Liga 1! "500.000 de euro!". Universitatea Craiova negociază transferul fotbalistului din naţionala României. Ce a făcut Rotaru

Lovitura iernii în Liga 1! "500.000 de euro!". Universitatea Craiova negociază transferul fotbalistului din naţionala României. Ce a făcut Rotaru

U Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova a fost inactivă pe piaţa transferurilor în această iarnă. Ivan Mamut, care deja se afla în curtea oltenilor, a semnat definitiv pe patru ani, dar Mihai Rotaru şi conducerea au negociat şi pentru unul dintre fotbaliştii naţionalei României.

Universitatea Craiova, CFR Cluj şi FCSB îşi definitivează lotul cu care vor ataca titlul Ligii 1, dar niciuna nu a făcut mişcări importante pe piaţa transferurilor. FCSB l-a adus pe Risto Radunovic, în timp ce oltenii şi campionii României încă nu au adus nicio întărire. Totuşi, Mihai Rotaru a negociat pentru lovitura iernii şi s-a interesat de David Lazar, de la Astra. 

Universitatea Craiova trebuie să ofere 500.000 de euro pentru portarul de naţională, David Lazar. Negocierile, recunoscute

Mirko Pigliacelli e titularul incontestabil al Craiovei de câteva sezoane, dar despre plecarea italianului s-a vorbit în mai multe rânduri. Ultima mutare a oltenilor a lăsat de înţeles că Pigliacelli ar putea pleca în viitorul apropiat. 

În această perioadă, Universitatea Craiova a luat legătura cu Astra pentru transferul lui David Lazar, portar de naţională care impresionează în Liga 1. Anunţul a fost făcut de preşedintele Astrei, Dani Coman, care l-a anunţat pe Mihai Rotaru care e suma pe care trebuie s-o scoată din conturile Craiovei. 

David Lazar costă 500.000 de euro, dar U Craiova nu a făcut, pentru moment, oferta aşteptată de giurgiuveni: "Suma pe care Craiova o vehiculează în acest moment este sub aşteptările Astrei, aşa că nu putem discuta despre un eventual transfer al lui Lazar la ei. Fiind un portar de echipa naţională consider că ar trebui să fie evaluat la cel puţin 500.000 de euro!”, a spus Dani Coman, pentru Realitatea Sportivă.

David Lazar se va lupta pentru postul de titular în poarta României cu Florin Niţă, Cristian Bălgrădean şi Silviu Lung, după retragerea lui Ciprian Tătăruşanu din naţioanala României. 

Astra şi Universitatea Craiova îl pot pierde pe Lazar. Portarul e dorit în Turcia

Mihai Rotaru se vede nevoit să se grăbească pentru a convinge conducerea Astrei. David Lazar e dorit şi de un club din Turcia: „Au fost doar tatonări din partea celor de la Craiova pentru Lazar. Nu numai Craiova se interesează de serviciile sale, avem discuţii şi cu o echipă din Turcia, dar nu pot dezvălui despre cine este vorba deoarece suntem în discuţii şi nu ar fi fair-play faţă de ei să facem acest lucru", a mai spus Dani Coman. 

Universitatea Craiova a făcut rost de bani pentru transferuri, după ce l-a vândut pe Valentin Mihăilă la Parma, în schimbul sumei de 8.5 milioane de euro. 

 

viewscnt
Articole similare