Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura iernii la FCSB! Fotbalist de top pentru roş-albaştri. Vintilă e în culmea fericirii

Lovitura iernii la FCSB! Fotbalist de top pentru roş-albaştri. Vintilă e în culmea fericirii

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii (35 de ani) va reveni în echipa FCSB pentru meciul cu FC Voluntari, care se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, Ilfov. Anunţul a fost făcut de Bogdan Vintilă la conferinţa de presă dinaintea partidei. Liderul din vestiar şi veteranul vicecampioanei României se întoarce, astfel, după o absenţă două luni, refăcut ca urmare a unei accidentări suferite la finalul lunii septembrie într-un meci cu CFR Cluj, 0-0 pe Arena Naţională.

"E sub contract. Viitorul lui şi-l stabileşte singur. Nu pot să-i stabilesc eu viitorul. (n.r. O să-l vedem pe teren?? E posibil. (n.r. El ce zice?) Nu mă duc să-l întreb pe jucător: joci sau nu? Nu pot să-l întreb aşa ceva. Eu am discuţille mele cu el, în care îi spun că echipa are nevoie de el. (n.r. Şi el ce zice?) 'Bine, Mister'", a spus Bogdan Vintilă, vineri, la conferinţa de presă dinaintea partidei cu FC Voluntari.

În ultimii ani, Pintilii, poate cel mai important fotbalist din echipa FCSB, a fost chinuit de accidentări. Ultima dată când s-a "rupt", căpitanul de drept al roş-albaştrilor a fost suferit o leziune musculară la piciorul stâng, aproape de pauza meciului cu CFR Cluj, 0-0 pe Arena Naţională, la sfârşitul lunii septembrie. Din cauza accidentărilor, Pintilii se gândeşte să agaţe ghetele în cui la finalul contractului, care expiră în vară.

”O să văd, o să mă consult şi cu familia şi cu staff-ul tehnic şi cu patronul şi vom vedea. Unde să mai rămân un sezon, mai am până în vară, nu mai vreau, din vară nu mai vreau să… Nu ştiu. O iau uşor. Vreau să-l antrenez pe ăla mic al meu, să-mi fac o şcoală de copii, nu ştiu, habar n-am, chiar nu ştiu, vreau doar să fiu sănătos să pot să mă joc cu el. Pot să rămân şi la echipă, dar vom vedea”, spunea Pintilii în urmă cu câteva săptămâni, despre retragerea din activitate.

Gnohere şi-a revenit şi el

Vintilă a anunţat că şi "Bizonul" Gnohere şi-a revenit complet după ce a suferit o comoţie şi a fost transportat cu ambulanţa la spital, în timpul meciului cu Astra, 1-3, în ultima etapă din Liga 1. "Şi-a revenit copmplet A avut două zile pauză, după care a intrat în antrenament normal/ 23.38 Nu sunt probleme. Ne-a recunoscut pe toţi", a mai spus fostul portar, la conferinţa de presă.

Harlem Gnohere a marcat singurul gol al FCSB în partida cu Astra, pe care vicecampioana a pierdut-o cu 3-1 pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: mihai pintiliibogdan vintilafcsbharlem gnohere 

viewscnt
Articole similare