Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură importantă primită de Bayern. Care este situaţia lui Robben înainte de returul cu Real

Lovitură importantă primită de Bayern. Care este situaţia lui Robben înainte de returul cu Real
Comentarii

Bayern a primit multe lovituri în prima manşă a meciului tur cu Real Madrid din semifinalele Ligii Campionilor. Una dintre ele ar fi absenţa lui Arjen Robben, care ar putea să nu fie refăcut pentru meciul retur de săptămâna viitoare.

Real Madrid - Bayern Munchen e LIVE pe Telekom Sport 1, marţi, 1 mai, de la 21:45

Conform cotidianului Marca, oficialii clubului bavarez nu se aşteptau la o accidentare atât de serioasă şi se aşteptau să îl aibă pe Robben apt pentru meciul retur, însă ultimele informaţii dau puţin probabilă o refacere a olandezului până la ora partidei retur.

Robben a ieşit în primele 9 minute de pe teren, şi multe persoane din staff au crezut, la prima vedere, că nu ar fi ceva de care să îşi facă mari probleme. Acum însă bavarezii se tem că olandezul va rata toate meciurile rămase de disputat din acest sezon, după ce medicii au descoperit că ar avea o problemă la tendon.

Există însă şi veşti bune pentru Bayern. Un alt jucător care a părăsit terenul accidentat, Javi Martinez, ar putea reveni. Spaniolul a fost înlocuit după o lovitură la cap, iar echipa medicală a lui Bayern a decis ca spaniolul să ia o pauză de două zile în care să nu se antreneze.


 

Afla mai multe despre: robbenbayernreal madrid 

viewscnt
Articole similare