Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură importantă reuşită de West Ham. "Ciocănarii" au câştigat lupta cu PSG pentru Scamacca. Sassuolo a acceptat oferta

Lovitură importantă reuşită de West Ham. "Ciocănarii" au câştigat lupta cu PSG pentru Scamacca. Sassuolo a acceptat oferta
Comentarii

Sassuolo şi-a dat acordul în privinţa transferului atacantului Gianluca Scamacca la West Ham, a anunţat directorul executiv al grupării din Serie A, Giovanni Carnevali.

Numele lui Scamacca a fost intens vehiculat în legătură cu un transfer în actuala perioadă de mercato, printre formaţiile interesate de serviciile internaţionalului italian numărându-se şi campioana Franţei, Paris Saint-Germain.

Conform oficialului lui Sassuolo, "ciocănarii" au acceptat să plătească 36 de milioane de euro în schimbul lui Scamacca, plus bonusuri ulterioare de 6 milioane de euro, precum şi un procent de 10 la sută dintr-un viitor transfer al jucătorului.

În vârstă de 23 de ani, Gianluca Scamacca a înscris 16 goluri în 36 de meciuri disputate în ediţia trecută a campionatului Italiei. El a îmbrăcat de şapte ori tricoul Squadrei Azurra, în care şi-a făcut debutul în septembrie 2021.

Afla mai multe despre: scamacca 

viewscnt
Articole similare