Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură în plin pentru Barcelona: "Să pună 70 de milioane de euro pe masă". Ultimele detalii despre atacantul dorit pe Camp Nou

Lovitură în plin pentru Barcelona: "Să pună 70 de milioane de euro pe masă". Ultimele detalii despre atacantul dorit pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a fost lovită de două accidentări grave, cea a lui Suarez şi cea a lui Dembele, iar francezul nu va mai juca deloc în acest sezon. În acest sens, Barca intenţiona să se folosească de o portiţă din regulament pentru a transfera un atacant chiar dacă s-a închis perioada de mercato.

Ţinta oficialilor clubului catalan era Willian Jose, atacantul brazilian al celor de la Real Sociedad, însă fanii Barcelonei ar trebui să îşi ia gândul de la vârful care a marcat opt goluri în acest sezon de LaLiga. 

Imanol Alguacil, antrenorul lui Real Sociedad, a vorbit public despre transferul jucătorului său la Barcelona şi i-a transmis campioanei en-titre din Spania pentru ce sumă Willian este transferabil. 

"Dacă pun 70 de milioane de euro pe masă este în regulă, nu mai este nimic de spus. Este jucătorul nostru şi vrea în continuare să joace la noi. Nu ştiu pentru cât timp, dar am înţeles că va rămâne până la finalul sezonului", a declarat antrenorul lui Sociedad, potrivit cotidianului spaniol AS. 

Regulamentul din Spania le permite echipelor să facă un transfer şi după încheierea perioadei de mercato, în cazul în care un jucător se accidentează grav. Barca doreşte în continuare să profite de această regulă şi sunt în căutarea unui atacant. 

Afla mai multe despre: willian josebarcelonatransfer barca 

viewscnt
Articole similare