Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură în plin pentru Becali. Motivele incredibile pentru care au picat transferurile lui Man şi Coman. Cum a pierdut FCSB zeci de milioane de euro

Lovitură în plin pentru Becali. Motivele incredibile pentru care au picat transferurile lui Man şi Coman. Cum a pierdut FCSB zeci de milioane de euro

FCSB

Comentarii

Finalul anului 2018 a fost cu adevărat nebun pentru Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor a primit doar veşti bune de pe piaţa transferurilor, iar doi dintre cei mai importanţi jucători din lot au fost urmăriţi de scouterii cluburilor importante din fotbalul european.

Dennis Man şi Florinel Coman au fost principalele ţinte ale scouterilor, în această iarnă, din lotul celor de la FCSB. Astfel, Gigi Becali a început să-şi facă toate calculele unor posibile transferuri.

Totul a început cu interesul celor de la Fenerbahce pentru Dennis Man (DETALII AICI). Presa din Turcia a scris că "perla" lui Becali este primul pe lista de transferuri a lui Fener. Cotat la 3,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Dennis Man a rămas până la urmă tot la FCSB. Fenerbahce a preferat să aducă un mijlocaş cu patru ani mai în vârstă şi obişnuit cu fotbalul tare din vestul Europei. Miha Zajc a fost cumpărat cu 4,5 milioane de euro de Fener de la Empoli, locul 17 în Serie A.

Tot presa din Turcia a scris şi despre interesul celor de la Galatasaray pentru Florinel Coman (DETALII AICI). După plecarea lui Garry Rodrigues la Al Ittihad, şefii clubului au început să caute un posibil înlocuitor pentru mijlocaşul ofensiv. La fel ca-n cazul lui Dennis Man, Florinel Coman a fost şi el printre favoriţii unui eventual transfer. Şi, din nou ca la Man, Coman a ratat şi el plecarea de la FCSB. Galatasaray s-a întărit în compartimentul ofensiv cu Mbaye Diagne, cumpărat de la Kasimpasa cu 10 milioane de euro.

De altfel, Coman a fost protagonistul zvonurilor şi pentru un tranfer în Italia (DETALII AICI). Jurnaliştii din peninsulă au notat că Palermo vrea cu orice preţ să promoveze în Serie A, iar pentru acest lucru a pregătit o listă importantă de transferuri. Până la urmă, şefii clubului au ajuns la concluzia că lotul este foarte bun din punct de vedere valoric şi n-au mai realizat niciun transfer important în această iarnă.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisteauapalermogalatasarayfenerbahce 

viewscnt
Articole similare