Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură în plin pentru CFR Cluj! Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi şi l-a trimis acasă. Plecare de ultimă oră de la campioana României

Lovitură în plin pentru CFR Cluj! Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi şi l-a trimis acasă. Plecare de ultimă oră de la campioana Românieigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Anunţat cu mare fast în ţara sa natală, Ghana, transferul atacantul Shafiu Mumuni de la Ashanti Gold, la CFR Cluj, nu se va mai realiza. Fotbalistul african nu a reuşit să-l impresioneze pe Dan Petrescu în perioada de probe şi s-a întors pe drumul său.

La jumătatea lunii februarie, toată presa africană anunţa transferul atacantului ghanez Shafiu Mumuni (24 de ani) de la Ashanti Gold, la campioana României, CFR Cluj, din vara acestui ani. Jucătorul s-a fotografiat în tribunele stadionului "Dr. Constantin Rădulescu" la partida dintre CFR Cluj şi Sevilla, din turul 16-imilor Europa League, încheiată cu scorul de 1-1 şi părea mai fericit ca niciodată. "Va juca la un gigant din România", titrau toate site-urile de sport din Africa, în special din Ghana.

Shafiu Mumuni este internaţional ghanez de tineret, dar care nu a apucat să debuteze în tricoul primei reprezentative a Ghanei. În schimb, s-a aflat pe banca de rezerve, fără să fie introdus, la acţiunea pe care ghanezii au întreprins-o în luna noiembrie a anului trecut. Atunci, Ghana a trecut de Africa de Sud (2-0) şi Sao Tome and Principe (1-0), în calificările pentru Cupa Africii din 2021. Mumuni este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din campionatul Ghanei, iar o mutare într-un campionat important al Europei era preconizată cu mult timp înainte de a împlini cei 24 de ani. Cu toate acestea, atacantul trebuie să mai aştepte.

La loc comanda! Nu l-a impresionat pe Dan Petrescu şi a fost trimis acasă, unde este aproape să-şi găsească un nou angajament

Chiar dacă africanii anunţau că mutarea este ca şi realizată, lucrurile nu stau deloc aşa. Se pare că antrenorii celor de la CFR Cluj nu au fost deloc impresionaţi de ceea ce a arătat Mumuni în perioada în care s-a aflat la Cluj şi au decis că nu se merită achiziţionarea sa.

Ultimele veşti anunţă că Mumuni nu va continua, oricum, cu Ashanti Gold. Rivala Kotoko Asanta a pus ochii pe jucătorul cotat de Transfermarkt. la 75.000 de euro şi, după mai multe încercări eşuate în trecut, acum este extrem de aproape de a perfecta mutarea.

Afla mai multe despre: fotbalcfr cluj 

viewscnt
Articole similare