Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură în plin pentru Dan Petrescu! Arlauskis pleacă de la CFR Cluj şi semnează pe un salariu fabulos

Lovitură în plin pentru Dan Petrescu! Arlauskis pleacă de la CFR Cluj şi semnează pe un salariu fabulos

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este foarte aproape de un nou titlu în Liga I, al treilea consecutiv, însă pandemia de coronavirus le dă planurile peste cap ardelenilor.

Aşa cum se întâmplă în toată lumea, sportul din România a luat o pauză din cauza pandemiei de coronavirus care continuă să facă mii de victime la nivel mondial. CFR Cluj este pe primul loc în Liga I şi deja îşi face planurile pentru următoarea stagiune, indiferent dacă actualul sezon se va mai relua sau nu.

Oficialii campioanei României l-au convins deja pe Cristi Bălgrădean să se alăture lotului pregătit de Dan Petrescu din vara acestui an, astfel încât CFR Cluj să aibă cel mai bun lot din Liga I. Deşi multă lume s-a întrebat pe cine va alege Dan Petrescu pentru postul de titular din poarta campioanei României, oficialii ardelenilor se pare că i-au uşurat munca antrenorului din Gruia.

Dan Petrescu rămâne fără Arlauskis. Portarul pleacă de la CFR Cluj

Giedrius Arlauskis, unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Dan Petrescu, îşi va încheia contractul cu CFR Cluj şi, spre surprinderea tuturor, va pleca liber de contract din Liga I. Deşi oficialii campioanei României sperau să scoată bani de pe urma plecării portarului, fanatik.ro notează că Arlauskis le-a explicat şefilor de la CFR Cluj că are 32 de ani şi că este momentul să pună sume importante de bani deoparte pentru familia sa.

Astfel, portarul lituanian e decis să plece în vara acestui an în fotbalul din Golf, iar ofertele sunt extrem de atrăgătoare. Trei echipe se luptă pentru semnătura lui Arlauskis, iar toate trei au venit cu sume impresionante de bani. Un milion de euro în fiecare sezon ar urma să câştige portarul CFR-ului dacă va părăsi Europa la finalul actualei stagiuni.

  • 2 milioane de euro este cota lui Arlauskis, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 4 titluri a câştigat Arlauskis în Liga I, cu CFR Cluj, de două ori, cu FCSB şi cu Unirea Urziceni

viewscnt
Articole similare