Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură în plin pentru Dinamo. Ion Gheorghe nu vrea să audă de o revenire în Ştefan cel Mare: "De ce să merg la ultimul loc din play-out?"

Lovitură în plin pentru Dinamo. Ion Gheorghe nu vrea să audă de o revenire în Ştefan cel Mare: "De ce să merg la ultimul loc din play-out?"
Comentarii

FC Voluntari este cea mai în formă echipă din Liga I, iar ilfovenii se pot considera salvaţi de la retrogradare. Ilfovenii au câştigat toate cele cinci meciuri disputate de la reluarea campionatului şi sunt pe locul al doilea în play-out, cu 27 de puncte.

Ion Gheorghe are şi el o contribuţie importantă la rezultatele excelente obţinute de FC Voluntari în această perioadă. Mijlocaşul de 20 de ani are două goluri marcate în ultimele două meciuri, iar evoluţiile bune le-au atras atenţia conducătorilor dinamovişti.

Plecat liber de contract de la clubul din Ştefan cel Mare, în vara lui 2018, Ion Gheorghe are o clauză de cumpărare de 50 de mii de euro, clauză pe care oficialii dinamovişti vor să o activeze. Însă marea problemă este că Ion Gheorghe nu vrea să audă de o eventuală revenire la clubul dinamovist.

"Am primit un telefon de la domnul Bălănescu, dar cei de acolo, de la Voluntari, nu ştiu nimic. În contractul meu există clauza de 50.000 de euro, numai cu condiţia ca eu să vreau să mă întorc acolo.

Dacă nu mi-am dorit să mă întorc în vară, acum în ce situaţie e Dinamo, chiar dacă îmi pare rău de ei, nu îmi doresc să revin. Să pleci din primele locuri din play-out, la ultimul loc, doar pentru bani, nu merită în momentul de faţă. Şansele să mă întorc sunt foarte mici" , a declarat Ion Gheorghe pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: ion gheorghedinamo 

viewscnt
Articole similare