Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură în plin pentru Dinamo. Jucătorul surpriză "descoperit" de Rednic, aproape de a semna cu CFR: "Să fie sănătoşi. De unde să le dăm suma asta?"

Lovitură în plin pentru Dinamo. Jucătorul surpriză "descoperit" de Rednic, aproape de a semna cu CFR: "Să fie sănătoşi. De unde să le dăm suma asta?"

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic şi-a conturat lista de transferuri pentru sezonul următor, iar în vederile sale a intrat şi un atacant din Liga a II-a. Ioan Andrei Dumiter este legitimat la Ripensia Timişoara, este atacant, iar în acest sezon a marcat 20 de goluri.

Timişorenii au cerut 100 de mii de euro în schimbul atacantului de 20 de ani, însă suma este mult prea mare, conform declaraţiilor lui Mircea Rednic. Astfel, pe fir a intrat acum CFR Cluj pentru transferul lui Ioan Dumiter.

"Să fie sănătoşi, de unde să le dăm 100.000? Îi facem acum reclamă, că îl ia Dinamo şi după aia vin alţii... Să îl ia, noi avem alţi jucători tineri. Cei pe care i-am împrumutat se vor întoarce, avem Ricki (Ricardo Grigore) şi Ciobi (Denis Ciobotariu) care pot să joace, sunt U21. Eu chiar nu îmi fac probleme.

Ce mă deranjează, că dacă vrei să faci un transfer, nu aşa se face. Nu are voie să transpire de la noi din birouri. Nu e voie, dacă vrem să facem lucrurile cum trebuie. Că pierdem transferurile. Trebuie să recunoaştem, faţă de alţii nu oferim super mari salarii" , a declarat Mircea Rednic.

viewscnt
Articole similare
Prima sportiva cu dizabilitati care a pozat in Playboy: "Asta e fotografia mea preferata"