Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură în plin pentru FCSB. "Favoritul" lui Becali semnează cu o echipă din primăvara Europa League. Sumele uriaşe ale tranzacţiei

Lovitură în plin pentru FCSB. "Favoritul" lui Becali semnează cu o echipă din primăvara Europa League. Sumele uriaşe ale tranzacţiei

FCSB

Comentarii

Gigi Becali are planuri mari pentru vara acestui an, iar patronul de la FCSB este pregătit să investească sume importante de bani pentru a-şi întări lotul.

FCSB este în cursa pentru titlu, este la un singur punct în spatele liderului CFR Cluj şi speră la primul campionat câştigat după o pauză de şase ani. Pentru a-şi întări lotul pentru cupele europene, Becali speră să-l convingă pe Alexandru Creţu să semneze cu gruparea roş-albastră.

Însă latifundiarul din Pipera are concurenţă serioasă. Pe lângă cluburi importante din Croaţia care şi-au manifestat interesul pentru serviciile sale, acum, presa din Serbia anunţă că Steaua Roşie Belgrad vrea şi ea să îl transfere pe Alexandru Creţu.

Antrenată de Dejan Stankovic, Steaua Roşie Belgrad a cucerit fără emoţii campionatul în Serbia, având 102 puncte obţinute în 36 de etape, iar în actuala stagiune, a evoluat în primăvara Europa League, unde a fost eliminată în 16-imile de finală de AC Milan. Conform presei din Serbia, Steaua Roşie Belgrad este pregătită să îi satisfacă mijlocaşului român toate pretenţiile financiare, iar oferta făcută se ridică la nivelul celei făcute de Dinamo Zagreb, cu un salariu anual de 400 de mii de euro.

Lovitură în plin pentru FCSB. "Favoritul" lui Becali semnează cu o echipă din primăvara Europa League. Sumele uriaşe ale tranzacţiei

În ultimele luni, Gigi Becali a negociat intens transferul lui Alexandru Creţu la FCSB. Mai ales că internaţionalul român poate veni liber de contract, o condiţie care-l încântă pe patronul roş-albaştrilor.

Site-ul svet24.si scrie că Alexandru Creţu este dorit de Partizan Belgrad, dar în ultimele zile a primit o ofertă foarte tentantă şi de la Dinamo Zagreb.

”Sunt la Maribor, urmează să reziliez zilele următoare. Să rămân, prioritar e să rămân afară, dar dacă va veni o oferta bună din Liga 1, de ce nu? Dar prioritatea mea numărul unu e să rămân afară”, a spus Creţu pentru as.ro.

Oferta făcută de Gigi Becali pentru Creţu este, totuşi, consistentă. Patronul de la FCSB i-a propus un salariu lunar de 15.000 de euro şi o primă de instalare de 100.000 de euro. Totuşi, Dinamo Zagreb i-ar putea pune pe masă un contract cu un salariu anual de 400.000 de euro, adică aproximativ 33.000 de euro pe lună.

viewscnt
Articole similare
A vrut Tsitsipas sa sugereze ceva necurat despre Djokovici? Ce a declarat grecul dupa finala...