Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură în plin pentru Gheorghe Hagi. "Regele" l-a dat afară de la FC Viitorul, iar acum fotbalistul face spectacol. Starul pe care se bat echipe de top din Europa: "Aşteaptă o plăcintă să-i dau drumul"

Lovitură în plin pentru Gheorghe Hagi. "Regele" l-a dat afară de la FC Viitorul, iar acum fotbalistul face spectacol. Starul pe care se bat echipe de top din Europa: "Aşteaptă o plăcintă să-i dau drumul"galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

FC Botoşani a încheiat anul cu o remiză, scor 1-1, pe propriul teren, cu FC Voluntari şi a ratat o clasare pe un loc de play-off la finalul turului din sezonul regulat. În schimb, moldovenii au dat lovitura cu un nou jucător extrem de talentat, care poate fi vândut pe sume importante de bani.

FC Botoşani n-a prins un loc în play-off la finalul sezonului regulat, aşa cum sperau antrenorul Marius Croitoru şi finanţatorul Valeriu Iftime, însă moldovenii au alte motive de mândrie. Aşa cum au procedat şi în trecut cu jucători precum Ngadeu, Moruţan, Oaidă, Golofca, Ongenda sau Dugandzic, oficialii clubului FC Botoşani se pregătesc să dea o nouă lovitură importantă şi să îl vândă pe bani mulţi pe Hamidou Keyta.

Mijlocaşul stânga de 26 de ani a impresionat cu evoluţiile sale în prima jumătate a acestui sezon, iar acum este pe locul al doilea în topul golgheterilor din Liga I. Cu nouă reuşite şi alte două pase decisive, Hamidou Keyta este în spatele liderului Dennis Man, care are 12 goluri marcate, însă se află în topul golgheterilor peste jucători de la echipe implicate în lupta pentru titlu precum CFR Cluj sau Universitatea Craiova.

Lovitură în plin pentru Gheorghe Hagi. "Regele" l-a dat afară de la FC Viitorul, iar acum fotbalistul face spectacol. Starul pe care se bat echipe de top din Europa: "Aşteaptă o plăcintă să-i dau drumul"

"E în ultimele şase luni şi aşteaptă o plăcintă să-i dau drumul. Nu o să dau drumul nimănui, mai ales lui, un fotbalist foarte important. Caută o echipă din afară şi dacă nu are afară, rămâne la noi. Mai sunt echipe de la noi care ar vrea să-i dea un salariu mai mare decât la noi şi atunci o să vedem dacă o să vrea să plece în iarnă. Dacă am şi eu o ofertă bună pentru club, îi pot da drumul. Altfel nicio şansă" , a spus Valeriu Iftime, pentru Telekom Sport.

Venit în septembrie 2019 la FC Botoşani, Hamidou Keyta a avut parte de un an perfect, iar acest lucru se vede şi în cifrele de pe transfermarkt.com. Conform site-ului de specialitate, cota mijlocaşului francez a explodat în actualul sezon şi a crescut de la o valoare de 200 de mii de euro la 700 de mii de euro.

Înainte de a ajunge la FC Botoşani, Hamidou Keyta a evoluat un sezon la Dunărea Călăraşi, unde l-a impresionat pe Gheorghe Hagi. "Regele" l-a luat pe mijlocaşul stânga la FC Viitorul, în vara anului trecut, însă n-a fost mulţumit de prestaţia fotbalistului la antrenamente şi nu i-a dat şansa acestuia de a juca pentru echipa de la Ovidiu.

Fără minut bifat la FC Viitorul, Gheorghe Hagi a renunţat rapid la Hamidou Keyta, după doar două luni, iar mijlocaşul "Regelui" a ajuns a schimbat din nou echipa. FC Botoşani l-a luat în toamna anului trecut pe mijlocaşul francez, care s-a acomodat rapid sub comanda lui Marius Croitoru, iar presa internaţională notează că echipe din Belgia au început să se intereseze de serviciile sale.

Afla mai multe despre: gheorghe hagifc viitorulfc voluntari 

viewscnt
Articole similare