Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură în plin pentru Răzvan Lucescu! PAOK şi-a pierdut cel mai bun marcator. Suma încasată de liderul Greciei

Lovitură în plin pentru Răzvan Lucescu! PAOK şi-a pierdut cel mai bun marcator. Suma încasată de liderul Grecieigalerie foto
Comentarii

Sârbul Aleksandar Prijovic a părăsit liderul din Grecia pentru un contract pe bani mulţi la Al Ittihad, în Arabia Saudită. Vârful marcase 9 dintre cele 24 de goluri ale lui PAOK din campionat, fiind cel mai bun marcator al echipei.

Răzvan Lucescu va ataca titlul în Grecia fără cel mai bun jucător al echipei sale în prima parte a sezonului. La 28 de ani, Prijovic a plecat după doi ani petrecuţi la Salonic pentru a ajunge în premieră la o echipă din afara Europei. Atacantul a ales-o pe Al Ittihad, fosta formaţie antrenată de Victor Piţurcă şi pentru care a mai evoluat Lucian Sânmărtean.

Şi pentru PAOK afacearea este una profitabilă pentru că elenii vor încasa 10 milioane de euro în schimbul fotbalistului. Dacă Prijovic s-a bătut pentru titlu în Grecia, în Arabia Saudită va lupta pentru salvarea de la retrogradare. Al Ittihad este penultima în campionat la sfârşitul turului, la 8 puncte de locul ce ar permite disputarea barajului de menţinere în prima ligă. 

Afla mai multe despre: răzvan lucescupaokprijovical ittihad 

viewscnt
Articole similare