Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură în plin pentru Universitatea Craiova. Încă o plecare din tabăra oltenilor: "Este o decizie extrem importantă"

Lovitură în plin pentru Universitatea Craiova. Încă o plecare din tabăra oltenilor: "Este o decizie extrem importantă"
Comentarii

Universitatea Craiova a primit o lovitură extrem de dificilă în această iarnă. Nemulţumit de discuţiile contradictorii pe care le-a avut cu oficialii clubului, Victor Piţurcă şi-a dat demisia, iar acum de rezultatele echipei răspunde din nou Corneliu Papură.

Plecarea lui Victor Piţurcă de la Universitatea Craiova a surprins pe toată lumea. Antrenorul n-a căzut de acord cu oficialii clubului în privinţa campaniei de transferuri din această iarnă, astfel că a decis să plece de la echipă. Odată cu demisia fostului selecţioner, mulţi alţi jucători şi-au recăpătat statutul în echipă, printre care şi Mirko Pigliacelli, care nu mai prindea lotul la Universitatea Craiova în perioada în care Victor Piţurcă se afla pe banca tehnică.

În aceeaşi situaţie se afla şi Alexandru Ioniţă. Venit în vara anului trecut la Craiova şi prezentat drept un transfer extrem de important care poate ajuta echipa în lupta pentru titlu, mijlocaşul a dezamăgit teribil în tricoul oltenilor şi a fost folosit de Victor Piţurcă în doar 214 minute în acest sezon din Liga I.

Alexandru Ioniţă n-a profitat de schimbarea de antrenor şi a fost lăsat acasă în această iarnă. Papură nu l-a luat pe mijlocaş în stagiul de pregătire din această iarnă, iar acum Rapid se interesează de serviciile fotbalistului. Pancu îl doreşte insistent pe Ioniţă, care poate fi decisiv în lupta pentru promovarea în Liga I, iar oficialii CFR-ului aşteaptă ca giuleştenii să trimită şi oferta oficială.

Universitatea Craiova rămâne fără Alex Ioniţă. Rapid îl aşteaptă în Liga a II-a

"Chiar nu ştim de ce nu a fost luat în pregătirea de iarnă de Universitatea Craiova. Un eventual transfer la Rapid, ar fi o mutare importantă, atât pentru Alex, cât şi pentru CFR Cluj. Foarte multe echipe din Liga I l-ar dori pe Alex Ioniţă, sunt multe echipe care ar vrea să îl ia, dar este o decizie importantă pe care trebuie să o luăm cu toţii. Nu te întâlneşti prea des cu o situaţie de genul acesta. E atât de importantă încât trebuie gândită foarte bine. Ioniţă trebuie să joace, asta e clar, dar acum să vedem" , a declarat Marius Bilaşco la Telekom Sport.

Crescut de Rapid, după problemele financiare de care s-a lovit clubul giuleştean, în 2014, Alexandru Ioniţă a semnat cu Astra, acolo unde a strălucit sub comanda lui Marius Şumudică. Evoluţiile bune pe care le-a avut în tricoul giurgiuvenilor l-au adus în atenţia CFR-ului. Echipa din Gruia a plătit un milion de euro, dar Ioniţă n-a reuşit să se impună. Mijlocaşul nu l-a impresionat pe Dan Petrescu şi prins doar 40 de meciuri înainte de a fi împrumutat la Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: ionitauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare