Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură încercată de FCSB după dezastrul din Conference League! Edi Iordănescu, chemat de Becali la echipă

Lovitură încercată de FCSB după dezastrul din Conference League! Edi Iordănescu, chemat de Becali la echipă

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandî, scor 5-3 la loviturile de departajare în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan.

Iordănescu, la FCSB?

Chiar dacă este clar că Dinu Todoran este în plan secund la FCSB, latifundiarul din Pipera ar dori să înceapă negocierile cu fostul antrenor de la CFR Cluj, Edi Iordănescu. Gigi Becali s-ar fi săturat să cumpere cei mai buni jucători din ţară fără să obţină rezultate şi ar fi gata să nu mai intervină peste antrenor la echipă. Edi Iordănescu ar fi favoritul numărul 1 al patronului roş-albaştrilor, iar Becali aşteaptă ca acesta să revină din vacanţă pentru a demara negocierile cu el, potrivit Fanatik

Meciul zilei, Rapid - Farul, pe canalul nostru de YouTube, alături de Andrei şi Bogdan

Fostul interimar de la FCSB este bine văzut în fotbalul românesc, după ce a obţinut rezultate bune cât timp a fost la Gaz Metan Mediaş, iar sezonul trecut, a preluat CFR-ul la jumătatea campionatului şi a adus titlul în Gruia. Becali ar fi dispus să nu mai intervină la echipă şi să lase un antrenor să se ocupe în totalitate de FCSB, după ce nu a cucerit niciun titlul în ultimii ani, iar în cupele europene nu a mai făcut performanţă. 

După rezultatul ruşinos de joi, Becali şi-a desfiinţat mai mulţi jucători aduşi în această vară. 

”Ondrasek şi Vucur, i-am zis lui MM să-i lase liberi!”

”Cea mai dureroasă înfrângere. Mai dureroasă ca aia a CFR-ului cu Dudelange. Asta e o echipă care nu ne putea da gol. Unul l-a dat Vlad, celelalt Vucur. Avem echipă, avem jucători valoroşi, dar nu avem bărbăţie. Trebuie doi, trei jucători care să încurajeze. 

Am pierdut şi campionatul din cauza lui, să vorbesc cu antrenorul, să vedem. Îi dai încredere, cât să-i dai? Vucur... Nu-l mai iert. A dat pasă la adversar. Mingea la el... Nu înţeleg, pe cuvânt. Mai bine o lăsa. E ceva, o vrăjitorie, o magie. Ondrasek şi Vucur, i-am zis lui MM, să-i lase liberi. I-am luat pentru cupele europene. Nu mai suntem, băieţii sunt liberi...

N-am ce să fac, asta este. Tot eu am greşit, am luat nişte jucători... Dacă este el liber, din divizia D, ce să faci cu el? Să joci tu în cupele europene. Uite, na! Nici dacă era atacantul lor n-o dădea aşa bine”, a declarat Becali, la PRO X.  

Afla mai multe despre: becali-fcsb-iordănescu 

viewscnt
Articole similare