Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura încercată de Mourinho! United, ofertă pentru un jucător de top de la Bayern! Starul care îşi poate dubla salariul în vară

Lovitura încercată de Mourinho! United, ofertă pentru un jucător de top de la Bayern! Starul care îşi poate dubla salariul în vară

Manchester United

Comentarii

Mourinho se gândeşte la anumite plecări de la Manchester United în această vară şi a pus ochii pe un jucător important din echipa lui Bayern Munchen.

"Diavolii" au început deja pregătirile pentru sezonul următor, iar Jose Mourinho şi-a arătat interesul pentru mijlocaşul lui Bayern, Arturo Vidal.

Conform  ziarului chilian, La Cuarta, antrenorul portughez este gata să-i ofere lui Bayern o ofertă de 50 de milioane de euro pentru jucătorul de 30 de ani.

Mourinho caută înlocuitori pentru Carrick şi Fellaini


Paul Pogba, Nemanja Matic şi internaţionalul scoţian Scott McTominay sunt opţiunile lui Mourinho la mijloc, dar antrenorul lusitan ar trebui să mai aducă cel puţin un jucător după retragerea lui Michael Carrick şi plecarea internaţionalul belgian, Maroune Fellaini, care are şanse mari să părăsească gruparea din Manchester la finalul sezonului.

La Cuarta informează că Mourinho este dispus să-i ofere lui Vidal un contract de 4 ani,iar salariul acestuia ar fi de 14 milioane de euro pe sezon, aproape dublu faţă de cât are în momentul de faţă la Bayern.




 

Afla mai multe despre: mourinhounitedvidalbayern 

viewscnt
Articole similare