Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura încercată de Universitatea Craiova pe piaţa transferurilor. Unul dintre remarcaţii acestui sezon, pe lista oltenilor

Lovitura încercată de Universitatea Craiova pe piaţa transferurilor. Unul dintre remarcaţii acestui sezon, pe lista oltenilor
Comentarii

Universitatea Craiova a vrut să aducă unul dintre cei mai interesanţi jucători de bandă stângă din Superligă, dar totul a căzut din cauza dorinţei venite din partea unei echipe din Italia.

Universitatea Craiova a reuşit prima victorie în play-off după ce s-a impus în duelul cu Rapid, scor 3-1, iar acum urmează meciul din deplasare cu Sepsi.

Înaintea partidei de la Sfântu Gheorghe, a ieşit la iveală un interes mai vechi al formaţiei oltene pentru un jucător legitimat acum la covăsneni.

Lovitura încercată de Universitatea Craiova pe piaţa transferurilor. Unul dintre cei mai doriţi jucători de bandă stângă, pe lista oltenilor

Este vorba despre Andres Dumitrescu, fundaşul stânga titular al lui Sepsi şi unul dintre cei mai buni jucători pe postul său în acest sezon intern.

Mai exact, Universitatea Craiova l-ar fi dorit pe Dumitrescu în urmă cu mai mulţi ani, pe vremea în care jucătorul născut la Slatina era junior la Piteşti.

Mutarea însă ar fi căzut din cauza faptului că pe fir au apărut mai multe cluburi din Italia, astfel că fundaşul stânga a ajuns Padova, iar mai apoi la Ticino.

Din luna ianuarie a anului 2020 este legitimat la Sepsi, unde a avut o creştere valorică de la an la an.

”Da, am vrut să îl aduc la Universitatea Craiova de la Şcoala Argeş Viitorul Duminica.

Au fost nişte probleme, a plecat în Italia după aceea”, a declarat Silviu Bogdan, omul care l-a propus pe Dumitrescu la Universitatea Craiova, conform Fanatik.

În actualul sezon, Andres Dumitrescu a evoluat în 32 de partide pentru Sepsi în toate competiţiile şi a reuşit un gol.

În vârstă de 22 de ani, este internaţional de tineret, unde a debutat în martie 2022, iar cotat sa de piaţă a explodat de când a ajuns la Sepsi, valorând în prezent 650.000 de euro.

În lotul celor de la Sepsi sunt trei jucători originari din regiunea istorică Oltenia: Andres Dumitrescu (născut la Slatina), Marius Ştefănescu şi Nicolae Păun (ambii din Caracal, judeţul Olt).

Partida dintre Sepsi şi Universitatea Craiova are loc vineri, 21 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a cincea din play-off, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: universitatea craiovasepsiandres dumitrescu 

viewscnt
Articole similare