Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură incredibilă dată de un club din Liga 1! Patronul confirmă negocierile cu Budescu: ”Vine la o echipă care mai are şanse la Cupa României”

Lovitură incredibilă dată de un club din Liga 1! Patronul confirmă negocierile cu Budescu: ”Vine la o echipă care mai are şanse la Cupa României”

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu este în discuţii avansate cu o echipă din Liga 1, a anunţat chiar patronul clubului.

Constantin Budescu a avut parte de o revenire nu tocmai plăcută la FCSB, care s-a încheiat după doar patru luni.

Internaţionalul român a fost dat afară de Gigi Becali, după ce nu l-a impresionat pe patron, care l-a criticat în mai multe rânduri public pe jucătorul său.

În final, fotbalistul şi-a reziliat de comun acord contractul cu FCSB şi a început să îşi caute un alt angajament.

Hermannstadt şi Petrolul s-au interesat de Budescu, în timp ce Vivi Răchită anunţa că jucătorul are să plece în străinătate.

Însă, luni, Laszlo Dioszegi a aruncat bomba şi a anunţat că Sepsi negociază cu fostul jucător de la FCSB şi că discuţiile sunt foarte aproape de final.

Patronul clubului covăsnean a punctat că echipa sa poate atrage prin faptul că mai are şanse de a prinde un loc în cupele europene, prin cupă sau prin barajul pentru Conference League.

Laszlo Dioszegi confirmă negocierile cu Constantin Budescu

Suntem în tratative cu el. Astăzi nu a semnat. Mâine sau poimâine am dori să avem un răspuns final. Cât mai repede am vrea să semnăn pentru că luni avem meci la Botoşani.

Suntem optimişti pentru că putem să ne înţelegem. Mai avem şanse la Cupa României. Atacăm locul 7 sau 8, cu care ne putem califica în Europa dacă avem noroc.

Vine la o echipă care mai are şanse la Cupa României”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru as.ro.

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu a reuşit să însumeze doar 11 apariţii în actuala stagiune, în care a marcat numai un gol şi a oferit o pasă decisivă.

După ce a prins play-off-ul sezonul trecut, Sepsi ocupă poziţia a 10-a la momentul actual şi se află la şase puncte de locul al şaselea, ocupat de Farul.

Lupta pentru play-off este una crâncenă totuşi,  cu doar şapte puncte despărţind locul patru de locul nouă, cu nouă etape rămase.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare