Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură ISTORICĂ dată de Gigi Becali în fotbalul românesc. Vrea să renunţe la FCSB şi investeşte la un alt club de tradiţie. Decizie de ultimă oră

Lovitură ISTORICĂ dată de Gigi Becali în fotbalul românesc. Vrea să renunţe la FCSB şi investeşte la un alt club de tradiţie. Decizie de ultimă oră

FCSB

Comentarii

FCSB traversează cea mai bună perioadă din ultimele sezoane, iar acum Gigi Becali visează la titlul mult aşteptat din Liga I.

Cinci ani şi jumătate au trecut de la ultimul titlu cucerit de FCSB în Liga I. Se întâmpla în 2015, iar antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Deşi pe banca roş-albaştrilor au mai trecut nume importante precum Mirel Rădoi, Laurenţiu Reghecampf sau Mihai Teja, echipa lui Gigi Becali a pierdut, rând pe rând, lupta la titlu cu Astra, cu FC Viitorul şi cu CFR Cluj, campioana ultimelor trei sezoane.

Acum, spre deosebire de stagiunile anterioare, FCSB a încheiat turul sezonului regulat pe prima poziţie în clasament şi continuă să conducă prima ligă. Roş-albaştrii au trecut cu bine şi peste meciul de vineri seara, cu FC Voluntari, scor 2-1, iar Gigi Becali are mari speranţe că echipa sa poate cuceri din nou titlul în Liga I.

Lovitură ISTORICĂ dată de Gigi Becali în fotbalul românesc. Vrea să renunţe la FCSB şi investeşte la un alt club de tradiţie

De altfel, aceasta este şi una dintre condiţiile latifundiarului din Pipera înainte de a se retrage definitiv din viaţa publică. Gigi Becali oricum n-a mai ieşit să vorbească în presă, unde îşi critica în general jucătorii pentru prestaţiile lor, iar marele său plan este să se retragă la o mănăstire din România. Patronul celor de la FCSB şi-a anunţat deja rudele ce intenţionează să facă şi alegerea sa pare a fi mănăstirea din Pătrunsa, judeţul Vâlcea, ridicată chiar din banii săi.

Până atunci, Gigi Becali mai are o altă ambiţie. Patronul celor de la FCSB şi-a călcat pe orgoliu şi, în urma regulilor impuse de FRF, a început să investească şi în fotbalul feminin. Becali a încheiat un parteneriat cu Fair Play Bucureşti, unul dintre cele mai vechi cluburi din ţară. Latifundiarul din Pipera a trimis deja 20 de mii de euro către echipa U15 a clubului de fotbal feminin, urmând ca, din sezonul următor, să investească serios şi în prima echipă, care evoluează în prima ligă din ţară, astfel încât Fair Play Bucureşti să-şi treacă în palmares titlul de campioană.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare