Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură istorică pentru Becali, Talpan, FCSB şi Steaua. Hagi duce Viitorul la un alt nivel şi face o nouă mutare memorabilă: "E un loc rămas liber"

Lovitură istorică pentru Becali, Talpan, FCSB şi Steaua. Hagi duce Viitorul la un alt nivel şi face o nouă mutare memorabilă: "E un loc rămas liber"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a ieşit din centrul atenţiei de la FC Viitorul, iar acum Ruben de la Barrera se ocupă de pregătirea echipei.

Proiectul de la FC Viitorul a început în 2009, când Gheorghe Hagi a pus bazele unei academii de ultimă generaţie, iar rezultatele n-au întârziat să apară. A venit promovarea în Liga I, iar după nenumărate lupte câştigate în cursa pentru salvarea de la retrogradare, Gheorghe Hagi a construit o echipă care să îşi permită să viseze la pasul următor.

A venit titlul cucerit în 2017, după un duel cu FCSB, decis în ultima etapă, iar în 2019, echipa "Regelui" a cucerit şi celelalte două trofee de pe plan intern, Cupa şi Supercupa României. Au urmat participări în preliminariile Ligii Campionilor şi ale Europa League, iar acum Hagi este în negocieri avansate cu oameni de afaceri importanţi din ţară pentru a transforma echipa FC Viitorul într-o adevărată forţă a Ligii I.

Lovitură istorică pentru Becali, Talpan, FCSB şi Steaua. Hagi duce Viitorul la un alt nivel

De altfel, specialiştii văd clubul FC Viitorul drept noua Steaua din fotbalul românesc. Conform lui Lorand Balint, specialist în marketing sportiv la Publicis Sports & Entertainment, susţine că echipa lui Gheorghe Hagi începe să devină o echipă iubită de fani în toată ţara, în special datorită scandalului dintre CSA Steaua şi FCSB.

”Viitorul Constanţa este un brand al României, care încet ocupă teritoriul pe care l-a lăsat liber Steaua Bucureşti. Viitorul începe să aibă fani în toată ţara”, a declarat Lorand Balint, într-un interviu pentru Paginademedia.ro.

Afla mai multe despre: hagisteauafcsbbecali 

viewscnt
Articole similare