Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură istorică pentru fotbalul românesc. Florinel Coman pleacă de la FCSB şi semnează cu un club uriaş din Europa: "Acum vine surpriza!"

Lovitură istorică pentru fotbalul românesc. Florinel Coman pleacă de la FCSB şi semnează cu un club uriaş din Europa: "Acum vine surpriza!"

Superliga

Comentarii

Gigi Becali este foarte aproape să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, spune vărul său, Giovanni Becali. Florinel Coman ar urma să plece de la FCSB pentru 10 milioane de euro.

Gigi Becali este aproape să-l vândă pe Florinel Coman. Giovanni Becali a declarat pentru Fanatik.ro că transferul este sigur: ”Gata, vine surpriza! Vă spun sigur că Florinel Coman pleacă de la FCSB în vara asta”. Ar fi o nouă lovitură dată de Gigi Becali pe piaţa transferurilor.

Florinel Coman se transferă de la FCSB. Câţi bani încasează Gigi Becali

Într-o perioadă în care Gigi Becali a strâns cureaua la FCSB, din cauza banilor tot mai puţini, salvarea ar putea veni din transferul lui Florinel Coman. Giovanni Becali a dat asigurări că suma de transfer este uriaşă pentru fotbalul românesc, 10 milioane de euro.

Iniţial, Gigi Becali a declarat că Florinel Coman nu se va transfera de la FCSB pentru mai puţin de 15 milioane de euro, însă pare că între timp şi-a redus pretenţiile: ”Oferta nu e nici peste 10 milioane de euro, nici sub 10 milioane… E chiar 10 milioane de euro”, a mai spus Giovanni Becali. Fostul impresar susţine că Gigi Becali este mulţumit de oferta de transfer pentru Florinel Coman.

Unde se transferă Florinel Coman de la FCSB. Oferte din Anglia, Turcia, Italia şi SUA

Despre mijlocaşul de 22 de ani s-a scris în Occident că ar fi dorit de câteva dintre echipele mari din Europa. Însă cele mai plauzibile variante au fost Sheffield United, AS Roma, Orlando City şi Galtasaray. Cea mai concretă ofertă de transfer pentru Florinel Coman a fost de 9 milioane de dolari, plus 40% dintr-un eventual transfer. Gigi Becali a preferat să aştepte, în speranţa că va reuşi să obţină şi mai mulţi bani din transferul lui Florinel Coman de la FCSB.

Nu este exclus ca oferta despre care vorbeşte Giovanni Becali să fie chiar de la Orlando City. Însă sunt şanse mari ca oferta de transfer pentru Florinel Coman să fie din Europa, cel mai probabil de la AS Roma, mai ales că Florinel Coman n-ar fi foarte încântat să plece în MLS.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare