Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura lui Gigi Becali! Scoate 1 milion de euro pentru a-l transfera la FCSB pe jucătorul lui Gică Hagi. Care e condiţia omului de afaceri

Lovitura lui Gigi Becali! Scoate 1 milion de euro pentru a-l transfera la FCSB pe jucătorul lui Gică Hagi. Care e condiţia omului de afaceri

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, e pregătit să întărească echipa, în cazul în care îşi va vinde unul dintre jucătorii din atac. Omul de afaceri l-ar dori pe fotbalistul lui Gică Hagi, Alexandru Măţan.

Gigi Becali, o nouă afacere cu Gică Hagi?!

Finanţatorul FCSB aşteaptă de o lungă perioadă de timp să-i vândă pe Florinel Coman, Dennis Man sau Florin Tănase pe o sumă importantă. În privinţa primilor doi, Gigi Becali doreşte în jur de 15 milioane de euro. Se pare că deja s-a gândit şi la variantă, în cazul în care va reuşi să vândă. 

Conform Sport.ro, omul de afaceri l-ar dorit pe atacantul lui Gică Hagi de la Viitorul, Alexandru Măţan, care a impresionat în ultimul an în Liga 1. Gigi Becali ar fi pregătit să ofere 1 milion de euro pentru fotbalistul Viitorului. În ultima perioadă de transferuri, Măţan a fost aproape de U Craiova, dar mutarea a picat pe final. 

Contractul lui Alexandru Măţan cu Viitorul expiră în 2023

Gică Popescu a vorbit despre viitorul jucătorului echipei lui Gică Hagi, în contextul în care s-a speculat că este dorit de FCSB: "Măţan este într-o perioadă bună. A jucat şi la echipa de tineret, joacă bine şi la noi. Însă trebuie să îşi păstreze acelaşi nivel pe care l-a avut şi până acum", a spus Gică Popescu, după Academica Clinceni - Viitorul 1-0.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbalexandru matan 

viewscnt
Articole similare