Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura memorabilă dată de FCSB. Becali îi "fură" un nou jucător CFR-ului în cursa pentru titlu: "L-am adus deja în România"

Lovitura memorabilă dată de FCSB. Becali îi "fură" un nou jucător CFR-ului în cursa pentru titlu: "L-am adus deja în România"

FCSB

Comentarii

FCSB a avut parte de o etapă perfectă şi a recuperat din nou din handicapul pe care l-a avut faţă de liderul CFR Cluj. În urma succesului cu CS Mioveni, roş-albaştrii au beneficiat de înfrângerea ardelenilor, scor 0-2, cu Rapid şi au venit la şase puncte în spatele echipei lui Dan Petrescu.

Cu mari probleme de lot, din cauza focarului de COVID-19, FCSB a reuşit, totuşi, să treacă peste etapa din weekend. Roş-albaştrii s-au impus cu 3-0 în partida cu CS Mioveni, în timp ce campioana României a fost învinsă de Rapid, scor 2-0. Astfel, în urma acestor rezultate, roş-albaştrii au venit la şase puncte în spatele CFR-ului, care este liderul Ligii I după primele 12 etape disputate.

În meciul pierdut, duminică seara, în faţa Rapidului, clujenii au arătat încă o dată că au mari probleme în defensivă. Deşi oficialii campioanei României au dezvăluit că sunt în negocieri cu Wilfried Kanon, Dan Petrescu a dezvăluit că nu crede că va mai primi vreun jucător până în iarna acestui an.

Lovitura memorabilă dată de FCSB. Becali îi "fură" un nou jucător CFR-ului în cursa pentru titlu: "L-am adus deja în România"

"Eu nu ştiu nimic de acest fundaş, nu cred că va fi. Eu v-am zis, până în iarnă nu cred că va mai veni vreun jucător la CFR. Sperăm să rămână toţi jucătorii valizi, nu mai avem nevoie pe niciun post, suntem acoperiţi peste tot" , a spus Dan Petrescu.

Dacă CFR Cluj nu mai e interesată de serviciile fundaşului, Kanon a fost propus la FCSB. Într-un dialog în direct cu Gigi Becali, impresarul Florin Manea l-a recomandat pe fotbalistul ivorian la vicecampioana României.

"Nu îl ştiţi pe Kanon, care a fost la Gloria Bistriţa şi care are 53 de meciuri la naţională? S-a întors acum şi vrea să prindă din nou lotul Coastei de Fildeş. L-am adus în România. Nu a semnat cu cei de la CFR, dacă vă interesează, vă sun”, i-a transmis Florin Manea lui Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

Însă patronul roş-albaştrilor n-a părut interesat de aducerea lui Kanon: ”Eu nu mai iau jucători străini. L-am adus pe Radunovic, care era cel mai bun fundaş stânga din România şi, de când a venit la mine, nu a mai fost aşa”.

Iar Florin Manea a revenit şi i-a amintit lui Gigi Becali de greşeala pe care a făcut-o când nu a vrut să-l transfere pe Hervin Ongenda: ”Ştiţi cum o să fie cu Kanon? O să sunaţi peste trei-patru luni, cum a fost şi cu Ongenda”.

Wilfried Kanon şi-a început cariera de fotbalist la Empoli, în 2012. El a ajuns în România la Gloria Bistriţa, iar după, s-a transferat la Corona Braşov.

După doar două luni la echipa din Braşov, fundaşul central a plecat în 2013, la echipa olandeză ADO Den Haag, unde a jucat 6 ani, timp în care a strâns 130 de meciuri. Clubul din Olanda îl transfera în 2019, la Pyramids FC, echipă din Egipt, încasând în schimbul lui 600.000 de euro. Fotbalistul a mai fost împrumutat pentru jumătate de sezon la Al-Gharafa, în Qatar.

Jucătorul are 52 de selecţii în naţionala Coastei de Fildeş şi este cotat la 1,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecalicfr cluj 

viewscnt
Articole similare