Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura MOMENTULUI în Liga I. Gigi Becali negociază pentru un super fotbalist! Ce jucător e la un pas să ajungă la FCSB

Lovitura MOMENTULUI în Liga I. Gigi Becali negociază pentru un super fotbalist! Ce jucător e la un pas să ajungă la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a dat seama că n-are o echipă suficient de puternică pentru a juca în 4-3-3, sistemul mult dorit de patronul FCSB, aşa că forţează două transferuri de urgenţă.

Prestaţiile FCSB din amicale nu l-au încântat deloc pe Gigi Becali. Echipa n-a mai plecat în străinătate şi a preferat să evolueze câteva partide de verificare în ţară. Cele mai importante au fost cu Viitorul şi Mioveni, dar în ambele partide echipa lui Bogdan Andone a arătat destul de prost.

Ionuţ Vînă este ţinta principală a lui Becali. Patronul de la FCSB vrea cu disperare un fotbalist care să joace în 4-3-3 şi care să fie capabil să facă, din postura de mijlocaş central, ambele faze. Rămâne de văzut dacă Hagi va fi de acord să piardă un al treilea om important în această vară, după plecările lui Băluţă şi, în câteva zile, Ianis Hagi.

PERICOL ÎN BANDA STÂNGĂ

Momcilovici nu-şi revine după accidentări care l-au ţinut un an pe bară, iar Morais tocmai a fost vândut în Turcia. Astfel, FCSB a rămas descoperită în flancul unde, anul trecut, părea să aibă cele mai multe soluţii.

Alexandru Stan, în recuperare după operaţia de la genunchi, va reveni mai târziu în angrenajul echipei, aşa că roş-albaştrii au nevoie de om acolo. Florin Ştefan este cel pe care Becali îl doreşte, dar Sepsi ţine la preţ. Mutarea ar putea să se facă abia la începutul lunii august, dacă FCSB şi Sepsi vor ajunge la un numitor comun.

Afla mai multe despre: fcsbbecalitransferuri 

viewscnt
Articole similare