Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură neaşteptată pentru un internaţional român. După 17 ani, patronul său a vândut clubul pentru 10 euro

Lovitură neaşteptată pentru un internaţional român. După 17 ani, patronul său a vândut clubul pentru 10 euro

Stranieri

Comentarii

Omul de afaceri Maurizio Zamparini a vândul clubul Palermo, la care evoluează atacantul George Puşcaş, însă noii proprietari nu sunt prea bine cunoscuţi încă, informează gazzetta.it.

"Gândindu-mă doar la viitorul clubului şi la fani, am semnat, cu un nod în gât, ieşirea mea din rândul proprietarilor. Obiectivul era de a găsi interlocutori care să continuie munca mea cu mai multe mijloace economice. Obiectivele importante pot fi atinse doar cu investiţii pe care eu nu eram în stare să le fac. Vă salut cu multă tristeţe şi cu multă afecţiune!", a afirmat Zmaparini, într-un comunicat.

El a vândut clubul cu suma simbolică de zece euro unei societăţi londoneze, Mepal, care ar urma să achite o datorie de 22,8 milioane de euro a grupării şi să construiască un nou stadion.

Zamparini era proprietarul clubului Palermo de aproape 17 ani, perioadă în care a schimbat peste 30 de antrenori.

O poveste spumoasă cu deja fostul patron de la Palermo, Maurizio Zamparini, are Devis Mangia, actualul tehnician al Universităţii Craiova. El i-a povestit-o lui Alexandru Săbău, în cadrul emisiunii Top Interviuri de la Telekom Sport: ”Toţi spun că Zamparini este un preşedinte mai aparte, dar mi-a dat şi mie şansa de a antrena în Serie A. Şi fără să am experienţă. Deci, cu toată mentalitatea lui, a putut să îmi dea şi mie această oportunitate. Problema era că el era foarte impulsiv. Îmi amintesc că noi făcusem la Palermo o echipă nouă, iar în primele cinci meciuri am făcut 10 puncte. Şi în al şaselea meci mergeam să jucăm cu Milan, la Milano. Ei jucau atunci cu trei atacanţi, îmi amintesc că aceia erau Ibrahimovic, Robinho şi Cassano. Şi am pierdut cu 3-0. La finalul meciului, nu a vorbit cu mine, a chemat imediat toate televiziunile şi a dat interviuri în care a distrus tot. Zamparini nu vedea niciodată nici un meci. Nu venea niciodată la stadion să urmărească meciurile. Şi când era în Palermo, asta chiar e interesant, stătea la stadion până cu cinci minute înainte să înceapă meciul, apoi chema un taxi şi pe toată durata partidei se învârtea prin oraş în maşină, fie cu taxiul, fie cu şoferul personal. Se termina meciul, se întorcea. Nu vedea niciodată meciul de la stadion. O înregistra, urmărea apoi înregistrarea. Problema era că el dădea declaraţii după meci ştiind doar rezultatul, fără să o fi urmărit. Apoi urmărea şi meciul şi poate îşi mai schimba puţin părerea. În sensul acesta ar fi câteva asemănări cu Gigi Becali” explica Mangia la Top Interviuri. 

Afla mai multe despre: george puşcaşpalermo 

viewscnt
Articole similare