Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura pe care o poate da Arsene Wenger! S-ar îmbogăţi dacă ar accepta ultima ofertă

Lovitura pe care o poate da Arsene Wenger! S-ar îmbogăţi dacă ar accepta ultima ofertă
Comentarii

Federaţia din Qatar i-a propus lui Arsene Wenger să devină managerul selecţionatei asiatice care pregăteşte participarea la Cupa Mondială din 2022. Qatarul va fi gazdă a primei ediţii a competiţiei care nu va avea loc în timpul verii.

Arsene Wenger ar putea să revină în fotbal după aproape 8 luni de la momentul în care a părăsit-o pe Arsenal. Managerul francez este curtat de federaţia din Qatar care îşi doreşte un selecţioner cu nume pentru prima participare din istorie la Cupa Mondială. Astfel se explică interesul qatarezilor pentru antrenorul de 67 de ani. Naţionala din Golf este antrenată în prezent de Felix Sanchez însă rezultatele din ultima vreme nu au fost deloc pe placul şeicilor.

Vestea vine cu doar o zi înaintea debutului Qatarului la Cupa Asiei din Emiratele Arabe Unite. După despărţirea de Arsenal, Wenger a primit mai multe oferte. A fost căutat de Federaţia Japoneză de Fotbal, iar alte zvonuri l-au dat pe banca celor de la Bayern Munchen sau AC Milan. Dacă ar accepta oferta din Qatar, Wenger va fi la prima experienţă din cariera sa pe banca unei echipe naţionale. 

Afla mai multe despre: wengerqatarcm 2022 

viewscnt
Articole similare