Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura pe care o primeşte Răzvan Burleanu! Două nume grele vor candida la şefia FRF! Pe cine susţine Generaţia de Aur

Lovitura pe care o primeşte Răzvan Burleanu! Două nume grele vor candida la şefia FRF! Pe cine susţine Generaţia de Aur

Superliga

Comentarii

Răzvan Burleanu era văzut de multă lume drept câştigător sigur al alegerilor pentru un nou mandat în fruntea Federaţiei Române de Fotbal, dar lucrurile s-ar putea să se schimbe pe ultima sută de metri

CÂŞTIGĂ AICI DOUĂ BILETE LA BAYERN - PSG, ÎN LIGA CAMPIONILOR

Marcel Puşcaş şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia FRF, după ce a fost îndepărtat de Burleanu din cadrul Federaţiei. ”M-am decis să candidez pentru a fi preşedinte la FRF”, a fost anunţul făcut de Puşcaş la Prox.

"Eu mă implic în calitate directă de candidat la preşedinţia FRF. Am luat acestă decizie, nu eram hotărât până în urmă cu ceva timp. Văzând ce se întâmplă în fotbalul românesc, ce mi s-a întâmplat şi mie în ultima perioadă în fotbalul românesc, m-au făcut să iau decizie. Da, voi candida la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Vor fi multe măsuri. Vor fi multe de făcut într-un interval relativ scurt de timp. Am crezut că venind în 2014 în FRF lucrurile se vor schimba. Nu s-a schimbat absolut nimic. Am ajuns la un nivel tehnic mai scăzut decât pe vremea lui Mircea Sandu", a declarat Puşcaş.

Marcel Puşcaş a candidat şi la alegerile din 2014. El a renunţat la candidatură chiar în cadrul Adunării Generale de alegeri, pentru a-l susţine pe actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu. În schimbul acestei susţineri, Puşcaş a fost cooptat în echipa administrativă a FRF, din care s-a retras în acest an.

Mai mult, pe lângă Puşcaş, Burleanu va mai avea un contracandidat puternic, susţinut de Generaţia de Aur. Este vorba de Florin Prunea, fost angajat al FRF în mandatul lui Mircea Sandu, dat afară de Burleanu imediat după ce a câştigat alegerile.

Telekomsport.ro a scris încă din luna septembrie despre decizia lui Puşcaş de a candida la alegerile FRF

Afla mai multe despre: frfburleanumarcel puscasflorin prunea 

viewscnt
Articole similare