Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pe piaţa transferurilor! Gigi Becali aduce mijlocaşul la care visează de peste un an de zile

Lovitură pe piaţa transferurilor! Gigi Becali aduce mijlocaşul la care visează de peste un an de zilegalerie foto

FCSB

Comentarii

Gazeta Sporturilor anunţă acordul dintre Gaz Metan Mediaş şi FCSB pentru transferul lui Darius Olaru. 700 de mii de euro va plăti gruparea roş-albastră pentru mijlocaşul medieşean.

Update:

Din informaţiile Telekom Sport, Darius Olaru a semnat contractul cu FCSB, dar va rămâne până în iarnă la Gaz Metan Mediaş


”Eu n-am vorbit niciodată cu nimeni de la Steaua (n.r. FCSB), eu chiar nu ştiu nimic. Este o dorinţă a dânşilor. Eu am semnat un precontract cu Steaua, dar nu cred să mai fie valabil. Am semnat un precontract anul trecut, dar nu ne-am înţeles asupra unor detalii. Precontractul a fost cu acordul clubului din Mediaş. L-am semnat anul trecut, campionatul precedent adică, după etapa a 3-a, dacă ţin bine minte. Se stipula că mai trebuie să stau un an la Mediaş şi de-abia după pot să vin la Steaua" mărturisea în octombrie Darius Olaru.

Transferul său la FCSB este însă din ce în ce mai aproape de perfectare. Gazeta anunţă că Becali plăteşte acum 700 de mii de euro pentru transferul mijlocaşului în vârstă de 21 de ani. Gaz Metan Mediaş va păstra şi procente dintr-un viitor transfer al fotbalistului. Transferul a fost confirmat şi de impresarul fotbalistului, Anamaria Prodan Reghecampf: ”Succes, copile! Sunt mândră de tine. Darius a semnat cu FCSB!”

În actuala stagiune, Olaru a marcat 3 goluri pentru Gaz Metan în 31 de meciuri. El are 47 de meciuri disputate pentru formaţia medieşeană în ultimele două sezoane, fiind un titular constant atât pentru Cristi Pustai, cât şi pentru Edward Iordănescu sau Mihai Teja. La FCSB el ar putea lucra din nou alături de Iordănescu, actualul antrenor de la Gaz Metan fiind dorit cu insistenţă de Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Mihai Teja. Darius Olaru este eligibil pentru regula FRF în privinţa jucătorilor sub 21 de ani care trebuie folosiţi de echipele din Liga 1. FCSB îi mai are disponibili pe Andrei Vlad, Oaidă, Moruţan, Man şi Florinel Coman.

Afla mai multe despre: gigi becalidarius olaru 

viewscnt
Articole similare