Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pe piaţa transferurilor! Jadon Sancho pleacă de la Borussia Dortmund: "Se lucrează la contract". Mutarea, întârziată de coronavirus

Lovitură pe piaţa transferurilor! Jadon Sancho pleacă de la Borussia Dortmund: "Se lucrează la contract". Mutarea, întârziată de coronavirusgalerie foto

Borussia Dortmund

Comentarii

Plecarea lui Jadon Sancho (19 ani) de la Borussia Dortmund capătă tot mai mult contur. Transferul englezului este negociat chiar în aceste zile, dar pandemia de coronavirus reprezintă o problemă.

Sancho este un nume care a apărut rapid pe buzele tuturor microbiştilor. Cunoscut fiind până în 2017 doar de scouterii lui Borussia Dortmund, nemţii au plătit o sumă infimă pentru transferul său de la Manchester City, iar în acest moment internaţionalul englez este unul dintre cei mai doriţi fotbalişti din lume. 

Jadon Sancho pleacă de la Borussia Dortmund

Cotat deja la 130 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, Sancho este dorit de toate cluburile uriaşe din Europa, dar în special de cele din Premier League. Fabrizio Romano, un reputat jurnalist italian specializat pe mercato, a dezvăluit că Manchester United este în contact cu impresarul lui Sancho de două luni şi în aceste zile este negociat contractul jucătorului pe Old Trafford. 

Aceeaşi sursă menţionează însă că pandemia de coronavirus afectează comunicarea celor de la United cu oficialii lui Borussia Dortmund, club care nu doreşte neapărat să se despartă de Sancho. Însă nemţii sunt realişti, dacă va veni o ofertă apropiat de valoarea lui de piaţă, Jadon Sancho nu mai poate fi păstrat la Dortmund. 

În acest sezon, Sancho are cifre incredibile la Borussia Dortmund. A contribuit la 36 de goluri (17 goluri şi 19 assist-uri) în 35 de meciuri. 

Afla mai multe despre: jadon sanchomanchester unitedtransfer 

viewscnt
Articole similare